Sorteer op
Sorteer opKINDERKAMER LAMPEN VOOR DE BABY- EN KINDERKAMER

Lampen zijn naast functioneel ook de sfeermaker van een babykamer of kinderkamer. Een lamp kan ook de blikvanger van de kamer zijn. Zusjez heeft voor jou dan ook de mooiste, schattigste en stoerste (hang)lampen uitgezocht.

Hanglampen voor de babykamer of kinderkamer

Een centraal lichtpunt in de babykamer of kinderkamer is uiteraard hartstikke handig, maar een peertje aan de wand wil je natuurlijk niet. Zusjez heeft daarom hanglampen voor de babykamer en kinderkamer van het merk Little Dutch in haar collectie.

In de serie sprinkels hebben wij de blauwe en minte groen hanglamp. Deze silhouette hanglampen van Little Dutch zijn te gek! Wanneer de kinderkamer lamp uit is, heeft de lampenkamp een print van kleine witte streepjes of hageltjes, maar gaat de lamp aan dan komt er een leuke illustratie van een beer en zijn tipi tent! Jouw kindje wordt telkens weer verrast als de lamp aangaat.

Van Little Dutch hebben wij ook de roze hanglamp met kleine witte stipjes in een wave. Deze hanglamp past uiteraard goed in een meisjeskamer. Ook combineert deze hanglamp mooi met het beddengoed van de serie 'waves' van Little Dutch.

De grijze hanglamp met witte sterren past in elke baby- of kinderkamer en combineert bijvoorbeeld leuk met het grijze olifanten nachtlampje van BB collections.

Figuurlampen van Heico

De figuurlampen van Heico staan erg mooi in een babykamer of kinderkamer. Deze lampen zijn een slag groter dan een nachtlampje en geven meer licht, maar het licht is niet overdadig zodat het gerust in de nacht kan branden. Zusjez heeft de iconische konijnenlampen van Heico in de kleuren wit, roze en goud. Het konijnen figuurlamp past perfect in een babykamer of kinderkamer met een dieren of bosdierenthema!


MERKEN  Atelier Pierre Junior, Aykasa, Bloomingville mini, Bonnika, Chispum, Craffox, DesignClaud, Eeflillemor, Eina Design, Heico, Happy Horse, Jellycat, Jollein, Kids Concept, Kid O, Land ofKids, Lapin & Me, Little Dutch, Little & Pure, Maileg, Meiya & Alvin, Michelle Carslund, MiekinVorm, Mies&Co, Mijksje, Mimirella, Noukie's, Oyoy mini, Petit Collage, Petit Monkey, Picca Loulou, Pom le Bonhomme, Poppie Toys, Sebra, Tender Leaf Toys, Tikiri Toys, Uitgeverij kinderboeken, Up!Warsaw , Wild & Soft , WWFCub Club

  

© 2017 - 2021 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel