Navigatie
Sorteer op
Sorteer op

Zusjez | Franck & Fischer babyaccessoires

HET KINDERMERK FRANCK & FISCHER

Annemarie Franck & Charlotte Fischer zijn de oprichters van het merk Franck & Fischer. Annemarie en Charlotte's ontwerpen  kinderaccessoires en speelgoed in hoge kwaliteit volgens de Deense design traditie. Franck & Fischer staat voor speelplezier en een ultieme beleving! De thuishaven van Franck & Fischer is in Kopenhagen, maar in de loop van de jaren heeft dit karakteristieke merk zich verspreid over de hele wereld.

Het DNA van het design is een grafische interpertatie van verschillende dieren. De dieren komen terug in het speelgoed en hun decoratie. De collectie van Franck & Fischer is een must voor de design bewuste ouder! Elk ontwerp heeft duidelijk een Scandinavische look en gemaakt met een oog voor detail. Op deze manier gaan functionaliteit en speelplezier hand in hand met een mooi modern design.

Franck & Fischer maakt overigens gebruik van gecertificeerd organisch katoen voor al het speelgoed en haar accessoires, eventuele vulling is van graan of geryceycled polyester. Het oranisch katoen is geproduceerd zonder pesticides en insecticides. Wel zo fijn. Uiteraard is de collectie van Franck & Fischer in onze webboetiek Zusjez te koop. Een hardloper op onze site zijn de schattige muziekmobielen van Franck & Fischer en de daarbij passende rammelaars.

© 2017 - 2020 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel