Sorteer op
Sorteer op


KIDS CONCEPT | Neo collectie 

Kids Concept is een prachtig Zweeds merk dat is opgericht in 2007 door drie uitbundige dames die een passie hebben voor het maken van decoraties en speelgoed voor kinderen. Bij het ontwerpen staat centraal dat speelgoed en accessoires de leefomgeving van het kind moeten verrijken.

Met het speelgoed van Kids Concept kan elk kind met veel plezier en veilig spelen. En het speelgoed is zo mooi van ontwerp dat je het ook nog als accessoire in de kinderkamer kan gebruiken. Alle accessoires van Kids Concept zijn gemaakt met het doel dat ze bruikbaar zijn en tegelijkertijd een mooi design hebben. De collectie aan accessoires en speelgoed van Kids Concept is op elkaar afgestemd in kleuren en materiaal, zodat je heel leuk kan mixen en matchen.

Zo voert de collectie NEO ons terug naar het stenen tijdperk! Er wordt gebruik gemaakt van aardse kleuren van het donkerste zwart naar zacht grijs, dit in combinatie met moster geel en zachte pasteltinten. Door deze kleurencombinaties is de collectie NEO zowel leuk voor jongens als meisjes. Met name de mammoet staat centraal in deze collectie. Zo is er een heerlijke pluizige schommelstoel in de vorm van een mammoet, maar ook een kussen, dierenhoofd voor aan de muur en stoere houten mammoet trekdieren. De collectie NEO kan goed worden gecombineerd met de collecties Edvin en Star van Kids Concept.

 MERKEN  Atelier Pierre Junior, Aykasa, Bloomingville mini, Bonnika, Chispum, Craffox, DesignClaud, Eeflillemor, Eina Design, Heico, Happy Horse, Jellycat, Jollein, Kids Concept, Kid O, Land ofKids, Lapin & Me, Little Dutch, Little & Pure, Maileg, Meiya & Alvin, Michelle Carslund, MiekinVorm, Mies&Co, Mijksje, Mimirella, Noukie's, Oyoy mini, Petit Collage, Petit Monkey, Picca Loulou, Pom le Bonhomme, Poppie Toys, Sebra, Threadbear, Tender Leaf Toys, Tikiri Toys, Uitgeverij kinderboeken, Up!Warsaw, Wild & Soft, WWFCub Club

© 2017 - 2021 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel