Sorteer op
Sorteer op


MIMIRELLA | Het merk voor leuke kinderposters  

Mimirella is een Duitse illustrator en moeder van drie kindjes. Ze maakt vaak illustraties van dieren, maar in onze webboetiek vind je ook grappige en mooie illustraties van wolken en regenbogen. De kleuren die Mimirella gebruikt zijn zacht en vrolijk. De posters en kaarten fleuren de kinderkamer en babykamer direct op. De illustraties van Mimirella zijn op elkaar afgestemd en hierdoor ook goed te combineren. Wel zo fijn!

De Mimirella ansichtkaart 'Twee zwanen' wordt veelal gecombineerd met een zwanenhaakje van EinaDesign, de roze/gouden muurstickers van  Bloomingville kids en/of het zwanenlampje van Lapin & Me.  Bij de Mimirella poster Kleine wolk past dan weer leuk het Bloomingville mini vloerkleed in de vorm van een wolk. De posters en kaarten van Mimirella passen dus bijna overal bij en maakt het voor jouw kindje een feestje om op zijn kinderkamer te zijn!

Zusjez | Mimirella posters en kaarten
 

MERKEN  Atelier Pierre Junior, Aykasa, Bloomingville mini, Bonnika, Chispum, Craffox, DesignClaud, Eeflillemor, Eina Design, Heico, Happy Horse, Jellycat, Jollein, Kids Concept, Kid O, Land ofKids, Lapin & Me, Little Dutch, Little & Pure, Maileg, Meiya & Alvin, Michelle Carslund, MiekinVorm, Mies&Co, Mijksje, Mimirella, Noukie's, Oyoy mini, Petit Collage, Petit Monkey, Picca Loulou, Pom le Bonhomme, Poppie Toys, Sebra, Tender Leaf Toys, Tikiri Toys, Uitgeverij kinderboeken, Up!Warsaw , Wild & Soft, WWFCub Club

© 2017 - 2021 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel