Sorteer op
Sorteer op

Zusjez | Mimirella posters en kaarten

MIMIRELLA HET MERK VOOR LEUKE KINDERPOSTERS

Mimirella is een Duitse illustrator en moeder van drie kindjes. Ze maakt vaak illustraties van dieren, maar in onze webboetiek vind je ook grappige en mooie illustraties van wolken en regenbogen. De kleuren die Mimirella gebruikt zijn zacht en vrolijk. De posters en kaarten fleuren de kinderkamer en babykamer direct op. De illustraties van Mimirella zijn op elkaar afgestemd en hierdoor ook goed te combineren. Wel zo fijn!

De Mimirella ansichtkaart 'Twee zwanen' wordt veelal gecombineerd met een zwanenhaakje van EinaDesign, de roze/gouden muurstickers van  Bloomingville kids en/of het zwanenlampje van Lapin & Me.  Bij de Mimirella poster Kleine wolk past dan weer leuk het Bloomingville mini vloerkleed in de vorm van een wolk. De posters en kaarten van Mimirella passen dus bijna overal bij en maakt het voor jouw kindje een feestje om op zijn kinderkamer te zijn!

MERKEN:
Atelier Pierre Junior, Lillemor lyfestyle, Bloomingville mini, Bonnika poppen, Chispum, Craffox, Design Claud, Eef Lillemor, Heico, Happy Horse, Jellycat, Jollein, Kids Concept, Kid O, Eina Design, Land of Kids, Lapin & Me, Little Dutch, Little & Pure, Maileg, Meiya & Alvin, Michelle Carslund, MiekinVorm, Mies&Co, Mijksje, Mimirella, Oyoy mini, Petit Collage, Petit Monkey, Picca Loulou, Pom le Bonhomme, Poppie Toys, Sebra, Tender Leaf Toys, Tikiri Toys, Uitgeverij kinderboeken, Up!Warsaw, Wild & Soft, WWF Cub Club

 

© 2017 - 2020 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel