Sorteer op
Sorteer op

Zusjez | Miek in vorm posters, kaarten, stationary

MIEK IN VORM DE COLLECTIE VOOR KINDER POSTERS, KAARTEN & STATIONARY

Annemiek van der Hoek is als grafisch vormgever & styliste precies de juiste persoon om een creatief bedrijf als MIEKinvorm te hebben. Zij werkte eerst in opdracht en creëerde toen al kaarten. In 2013 begon zij aan een nieuwe uitdaging; het 365-dagen-project. Een heel jaar maakte zij elke dag bij een letter een tekening met een handgetekende quote + illustratie. De reacties op dit project waren zo leuk dat Annemiek een eigen collectie is gaan maken met onder andere kaarten, posters, stationary en nog veel meer.  

MIEKinvorm is een trendy merk dat met name producten maakt met quotes + illustraties. Het is de bedoeling dat je door elk product blij wordt. Wij van Zusjez zijn uiteraard enthousiast over de kids producten van MIEKinvorm. We hebben dan ook leuke posters in a4 en A3 formaat en kaarten in verschillende maten. De kaarten hangen bijvoorbeeld in combinatie met een poster mooi aan de muur, maar ze staan ook erg leuk in een kaartenhouder. Zusjez heeft verschillende maten kaartenhouders in haar assortiment.

De ABC poster staat ontzettend leuk in de babykamer of peuter- / kleuterkamer. Elke letter is voorzien van een bijpassende prent in een pastelkleur. De poster staat niet alleen leuk, maar je kan er ook actief mee aan de slag als jouw kindje geïnteresseerd raakt in de letters van het alfabet.

De poster ‘Add a little confetti to each day’ in combinatie met de kaart ‘Sleepy Eyes’ is erg leuk voor een meisjes tienerkamer. Maak de jongens tienerkamer direct leuker door op het bureau de kaartenhouder met daarin de kaart ‘Move it, Move it’ te plaatsen.  

MIEKinvorm heeft ook schattige minikaartjes (denk qua formaat aan een visitekaartje) met schattige illustraties en grappige teksten. Deze minikaartjes kan je gebruiken als poster voor het poppenhuis.  

TIP! De posters en de A6 kaarten van Miek in Vorm passen precies in de IKEA Ribba wissellijsten!

MERKEN:
Atelier Pierre Junior, Lillemor lyfestyle, Bloomingville mini, Bonnika poppen, Chispum, Craffox, Design Claud, Eef Lillemor, Heico, Happy Horse, Jellycat, Jollein, Kids Concept, Kid O, Eina Design, Land of Kids, Lapin & Me, Little Dutch, Little & Pure, Maileg, Meiya & Alvin, Michelle Carslund, MiekinVorm, Mies&Co, Mijksje, Mimirella, Oyoy mini, Petit Collage, Petit Monkey, Picca Loulou, Pom le Bonhomme, Poppie Toys, Sebra, Tender Leaf Toys, Tikiri Toys, Uitgeverij kinderboeken, Up!Warsaw, Wild & Soft, WWF Cub Club

 

 

© 2017 - 2020 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel