Sorteer op
Sorteer op

KID O HET VROLIJKSTE SPEELGOED VOOR JOUW KIND

Voor kinderen is spelen leren. Kid O heeft dit tot haar motto gemaakt! Kid O heeft dan ook al haar speelgoed zo ontworpen dat kinderen tijdens het spelen heel veel kunnen ontdekken. Het speelgoed is tijdloos, maar toch modern. Oh en niet onbelangrijk! Al het speelgoed van Kid O heeft ontzettend vrolijke kleuren. Van het spelen van het speelgoed van Kid O wordt jouw kindje blij en ontwikkelt het zijn creativiteit.

KID O OOK LEUK ALS KRAAM- OF VERJAARDAGSCADEAU

Zusjez heeft van Kid O een ontzettend leuk trekdier in de vorm van een konijn in de kleur zacht grijs. Jouw kindje kan heel de dag samen met het speelgoed konijn aan de wandel en grootse avonturen beleven. Het trekdier is dan ook bij uitstek een leuk verjaardagscadeau voor de eerste of tweede verjaardag. Voor baby's en peuters zijn de tuimelaars van Kid O erg leuk. In onze collectie hebben wij een tuimelaar in de vorm van een wasbeer, vos en uil.  De Kid O tuimelaar is een erg geliefd kraamcadeautje of verjaardagcadeau.

MERKEN:
Atelier Pierre Junior, Lillemor lyfestyle, Bloomingville mini, Bonnika poppen, Chispum, Craffox, Design Claud, Eef Lillemor, Heico, Happy Horse, Jellycat, Jollein, Kids Concept, Kid O, Eina Design, Land of Kids, Lapin & Me, Little Dutch, Little & Pure, Maileg, Meiya & Alvin, Michelle Carslund, MiekinVorm, Mies&Co, Mijksje, Mimirella, Oyoy mini, Petit Collage, Petit Monkey, Picca Loulou, Pom le Bonhomme, Poppie Toys, Sebra, Tender Leaf Toys, Tikiri Toys, Up!Warsaw, Wild & Soft, WWF Cub Club

 

© 2017 - 2020 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel