Navigatie

ZOMERS SPEELGOED & ACCESSOIRES

De zomer is aangebroken en hier horen allerlei vrolijke zomerse atributen bij. Zomerse accessoires van badspeelgoed voor in het zwembad tot speelgoed en knuffels met een summer vibe! Allemaal speelgoed en kinderkamer accessoires waar een kind vrolijk van wordt en waar je dat heerlijke vrolijke gevoel van krijgt.

Jellycat Ocean Life

De serie 'Ocean life' van Jellycat  zijn knuffels, die zoals de naam al doet vermoeden, wonen in de oceaan. Zittend op het strand onder de warme zon en uitkijkend over de oceaan. Een krab komt voorbij gewiebeld, wat een heerlijk zomergevoel is dat toch. En Jellycat speelt in op dit zomergevoel door prachtige knuffels te ontwerpen die uit de oceaan komen. Neem nu de superzachte en grote blauwe zeester. Deze Zeester knuffel genaamd Skye Starfish heeft zijn aqua blauwe armen wijd open voor knuffels! Skye de Zeester van Jellycat is fluweelzacht aan de voorkant en heeft een grove ribfluweel (cordy) aan de achterkant.
SHOP JELLYCAT SKYE ZEESTER

Eén hit van Jellycat dit jaar zijn Odell en Inky octopus. Lieve octopussen die met hun lange tentakels superzacht zijn om te knuffelen en te spelen. Jellycat heeft in deze serie nieuwe kleuren uitgebracht en er is ook een octopus onderweg in de kerstcollectie van 2019. Ook voor baby's zijn Odell en Inky Octopus of Ellie Jelliefish erg leuk, omdat zij heerlijk met de tentakels kunnen spelen.

De schaal en schelpdieren mogen ook niet ontbreken in het zomerse gevoel dat je krijgt bij de Jellycat Ocean life serie. Neem nu Sheldon Shrimp een grappige garnaal die met haar zacht roze vacht een heerlijke knuffel is! Kortom eer zijn heel veel leuke knuffels verkrijgbaar, die zorgen voor dat vrolijke zomer gevoel. 
 

Maileg op vakantie

Waar we veel aan denken bij de zomer is aan vakantie. Zo ook de muizen van Maileg, ook zij zijn dol op vakantie. De muizenfamilie van Maileg is wel verdeeld over hoe je vakantie viert. Zo houdt het ene Maileg muisje van een heerlijke 'luie' strandvakantie en de andere muizen trekken erop uit met hun tent en slaapzak!

Tikiri

Ga je op vakantie naar een warm land of vallen thuis de mussen van het dak? Kinderen vinden het dan heerlijk om te spelen in een zwembad of een badje in de tuin. Voor kleine kinderen is het tikiri badspeelgoed, dan erg leuk om mee te nemen in het water. Heerlijk spetteren met een gave krokodil, plonsen met een lieve nijlpaard of trompetteren met een olifant! Deze dieren behoren tot de serie Tikiri 'My first Zoo' die ook nog bestaat uit een zebra en een heuze leeuw.

De Tikiri badspeeltjes kunnen natuurlijk ook meegenomen worden naar zee! Is het dan niet leuk om heuze oceaandiertjes mee te nemen? Tikiri lanceert in augustus 2019 een nieuwe serie, de Tikiri 'Ocean Buddies' badspeeltjes. De Ocean Buddies van Tikiri bestaan uit een octupus, krab, walvis, dolfijn, zeepaardje en schildpad! Uiteraard zal Zusjez ook deze onwijs leuke serie gaan verkopen.

Oh, en wat niet vergeten mag worden. De badspeeltjes van Tikiri hebben geen luchtgaatjes, zodat er geen zeepresten en bacterieen binnenin kunnen ophopen.

Er zijn dus genoeg leuke zomerse kinderkamer accessoires en speelgoed te vinden. Dat de zomer, maar lang mag duren :-).

© 2017 - 2019 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel