Navigatie
Sorteer op
Sorteer op

MY FIRST FARM - TIKIRI TOYS

My First Farm is een onwijs leuke serie bad- en bijtspeelgoed van Tikiri Toys. De My First Farm speeltjes van Tikiri Toys zijn geïnspireerd op de leukste dieren van de boederij. Ontmoet Koe, Schaap, Varken, Kuiken, Koe, Paard en Hond!

In het bijt- en badspeeltje zit een een belletje verstopt, zodat het ook nog eens als rammelaar kan worden gebruikt. Jouw kleintje kan dus de hele dag spelen met de My First Farm diertjes. In de box kan jouw baby heerlijk rammelen of sabbelen op de speeltjes en in bad wordt het een groot spetter fontein! Voor wat oudere kinderen zijn de dieren van My First Farm van Tikiri Toys ook leuk om mee dierentuintje te spelen. Laat ze van blokken of dublo een dierentuin bouwen en zet de dieren veilig vast in hun zelf gebouwde kooien.

Tikiri Toys veilig en mileubewust

De Tikir bijt- en badspeeltjes zijn gemaakt van natuurruber van de hevea boom en ze worden gekleurd door middel van plantaardige kleurstoffen. Tikiri Toys heeft bewust gekozen voor natuurlijke materialen, zodat jouw kindje veilig op het speelgoed kan bijten ideaal bij doorkomende tandjes. Belangrijk om te weten is dat er geen luchtgaatjes in het bijt- en badspeelgoed zitten, zodat er zich geen zeepresten en bacterieen in kunnen ophopen! 

My First Farm van Tikiri Toys het ideale (kraam)cadeau

Het My First Farm bijt- en badspeelgoed van Tikiri Toys is ook erg leuk te geven als verjaardags- of kraamcadeau. Al vinden kinderen het vast ook niet erg als ze het van Sinterklaas of de Kerstman ontvangen. Zusjez heeft een gratis inpakservice dus je hoeft het cadeautje niet zelf in te pakken. Wel zo fijn!

© 2017 - 2019 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel