Pre-order | Bestel bij Zusjez vooruit!

Bij Zusjez is het mogelijk om een pre-order te plaatsen. Op onze website staat altijd vermeld of wij een artikel op voorraad hebben, of er een levertijd opzit, of het artikel wordt verwacht of dat het artikel is uitverkocht. Als een artikel op ‘verwacht’ staat, dan kan dit artikel vooruit worden besteld. We hebben het artikel dan al bij de leverancier besteld en wachten op het moment dat het bij ons binnen komt.

Staat bij een artikel vermeld dat deze is uitverkocht, dan hebben wij het artikel of (nog) niet opnieuw ingekocht of nog geen duidelijkheid van de leverancier wanneer verwacht wordt dat een nieuwe levering bij ons binnen zal komen. Deze producten kan je daarom niet als pre-order bestellen.

Hoe plaats ik een pre-order? 

Wil je een artikel of meerdere artikelen bij Zusjez vooruit bestellen, dan kan je ons hierover een email sturen naar info@zusjez.nl. Geef in deze email aan welke artikel(en) je wil bestellen en meldt jouw adresgegevens (naam, adres en telefoonnummer).

Na ontvangst van de email maken wij een pre-order voor jou aan en de factuur ontvang je per email. Bij een pre-order is het bij ons enkel mogelijk om het orderbedrag vooraf over te maken op onze bankrekening. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij het artikel/de artikelen definitief voor jou reserveren. In dezelfde email melden wij ook de verwachte levertijd van het artikel/de artikelen.

Wanneer je meerdere artikelen met verschillende levertijden bij ons besteld, wordt jouw bestelling in één keer door ons uitgeleverd. Op deze manier hoef je geen eventuele extra verzendkosten te maken en hoef je niet in de gaten te houden wanneer wat binnenkomt. Wil je toch bepaalde artikelen eerder ontvangen, neem dan gerust contact met ons op en dan kunnen wij kijken of deellevering ook mogelijk is!  

Helaas komt het soms voor dat een leverancier niet op tijd levert. Hierover houden wij je uiteraard op de hoogte. Mocht je niet langer willen wachten op je artikel/artikelen dan kan je de bestelling annuleren. Uiteraard zullen wij jouw vooruitbetaling dan terugstorten op jouw bankrekening.

Wat zijn de voordelen van een pre-order?

  • Bij het bestellen van meerdere producten bestel je in één keer en bespaar je op de verzendkosten.
  • Je kan producten al reserveren voor de feestdagen, zo weet je zeker dat Sinterklaas of de Kerstman het gewenste cadeautje schenkt!
  • De producten zijn voor jou gereserveerd, niemand die jou op het laatst nèt voor is.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via info@zusjez.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

© 2017 - 2023 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel