Sorteer op
Sorteer op


NOUKIE'S | Van nachtlampjes tot .....

Noukie's is in 1992 opgericht door Katie en Simon-Pierre, toen nog jonge ouders  van hun zoon Amaury. Hun hele huis werd omgetoverd tot een groot kantoor. De wasruimte werd een kantoor, een slaapkamer een showroom en in de garage werd de voorraad opgeslagen. Nouky is een lief koosnaampje die voor hun kinderen wordt gebruikt in de familie van Simon-Pierre. Dit koosnaampje, doorgegeven van vader op zoon, en moeder op dochter, werd de naam van het merk Noukie's.  

Noukie’s denkt dat de wereld beter functioneert, dankzij liefde, leren en zelfstandigheid. Zij willen bijdragen aan een positievere wereld. Noukie's wil jonge ouders ondersteunen door hen te inspireren, zodat zij op een goede manier de ontwikkeling en het zelfvertrouwen van hun kinderen en de generaties van morgen kunnen begeleiden.

Noukie's is inmid dels een erg groot merk dat kleding, meubels, kinderkamer accessoires, knuffels en speelgoed maakt voor kinderen. Wij van Zusjez vinden Noukie's een erg mooi merk, maar voor nu hebben wij alleen het nachtlampje Jack in onze collectie. Jack is een ondeugend geel honden nachtlampje en staat erg leuk op de babykamer of kinderkamer. Het nachtlampje van Noukie's geeft een warme gloed en maakt dat kinderen niet in heel donkere kamer hoeven te slapen. MERKEN  Atelier Pierre Junior, Aykasa, Bloomingville mini, Bonnika, Chispum, Craffox, DesignClaud, Eeflillemor, Eina Design, Heico, Happy Horse, Jellycat, Jollein, Kids Concept, Kid O, Land ofKids, Lapin & Me, Little Dutch, Little & Pure, Maileg, Meiya & Alvin, Michelle Carslund, MiekinVorm, Mies&Co, Mijksje, Mimirella, Noukie's, Oyoy mini, Petit Collage, Petit Monkey, Picca Loulou, Pom le Bonhomme, Poppie Toys, Sebra, Tender Leaf Toys, Tikiri Toys, Uitgeverij kinderboeken, Up!Warsaw , Wild & Soft , WWFCub Club

© 2017 - 2021 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel