Maileg, creëer met konijnen en muizen een eigen sprookjeswereld

Maileg is prachtig en sprookjesachtig speelgoed waarbij luciferdoosjes als muizenbedjes dienen en koffiekopjes als badkuipjes! Een heerlijke fantasiewereld waarin katten en muizen vrienden zijn en Maileg konijnen samen de gezelligste high tea's organiseren. Met het speelgoed van Maileg wordt de verbeeldingskracht van elk kind gestimuleerd . Gegarandeerd urenlang speelplezier dus!

         

Maileg konijnen

De konijnen van Maileg zijn met hun lange hangende of opstaande oren mooie knuffels waarmee heerlijk gespeeld kan worden. De Maileg konijnen zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar, van een micro Maileg konijn tot een maxi Maileg konijn. Voor de Maileg knuffels zijn kleding en accessoires verkrijgbaar. Want de Maileg konijn wil natuurlijk wel lekker slapen in een mooi bed en ontbijten aan een Maileg tafel met goed zittende stoelen. 

Maileg muizen

Naast de Maileg konijnen zijn er ook Maileg muizen! Met hun lieve grote ronde oren en spitse snoetje zijn het onweerstaanbare kleine en grote knuffelmuisjes. Deze Maileg muizen zijn, net zoals de Maileg konijnen, in diverse maten verkrijgbaar. Een groot deel van de muizencollectie is te koop in een luciferdoosje welke met een dekentje dient als hun bed! Hoe leuk en nostalgisch is dat?! Ook zijn er diverse muizen die hun eigen koffertje hebben, welke meteen dient als hun huis. Naast de Maileg muizenfamilie (van opa tot aan baby muis) zijn er ook muizen die verpleegster, kok, danseres, koning of wereldreiziger zijn. Voor al deze Maileg muizen zijn er poppenhuis accessoires en kleding verkrijgbaar. 

 

Maileg poppenhuis 
Sinds 2019 is er ook een Maileg poppenhuis verkrijgbaar. Een mooi groot blank houten poppenhuis voor de Maileg muizen en kleine Maileg konijnen. Voor het huis kan je alle poppenhuis accessoires van Maileg verzamelen, van een lamp tot keuken aan toe. Alles om het poppenhuis gezellig in te richten voor de Maileg muizen en konijnen. Aan de leukste accessoires is gedacht, ook een theeservies, bed en koelkast mogen niet ontbreken in het Maileg huis! Maileg heeft inmiddels het poppenhuis uitgebreid met twee verschillende ruimtes. Je kan naast het poppenhuis een bonuskamer en badkamer bestellen, zo wordt het poppenhuis nog groter! 

          


Maileg Kerst collectie

Maar wat zou een huis zijn zonder Kerst decoratie!? Gelukkig hebben ze nu ook voor het Maileg poppenhuis een kerstboom en kerstsokken zodat ook de Maileg muizen en konijn gezellig en knus de feestdagen kunnen vieren. Naast deze twee accessoires is er dit jaar ook een Gingerbread huis. Dit peperkoek huisje kan je helemaal inrichten met bijvoorbeeld een sofa en bank, een staande lamp (met echte verlichting) de kerstboom en broer en zus muis in Kerstkleding!! 

          
 

Maileg muizen op vakantie

De muizen van Maileg werken hard, maar zijn daardoor ook soms toe aan vakantie. Het ene Maileg muisje is van het backpacken, het andere muisje houdt van kamperen in een tent. Uiteraard zijn er ook Maileg muizen die liever hun zwembroek of bikini aan doen en in hun eigen strandstoelen gaan chillen aan zee of het zwembad. Ga je op vakantie en wil je jouw kinderen wat leuks geven om mee te nemen op vakantie? Dan is de Maileg tent met matras en deken erg leuk om als cadeau te geven. De Maileg hiking muis grote broer en/of zus maakt het cadeautje helemaal af.


Maileg soft toys en accessoires

Naast de bekende Maileg konijnen en muizen is de collectie van Maileg verder uitgebreid met o.a. soft toys. Soft toys zijn leuke knuffels in zachte kleurcombinaties zoals een panda, bambi hertje, katjes en vrolijke jungle dieren in een koker. De Maileg soft toys in koker zijn ook erg leuk om als kindercadeau te geven.


Het merk maileg 

Tot slot nog wat achtergrondinformatie over Maileg. Het speelgoedmerk Maileg (spreek uit als My'lye)  is in 1999 opgericht door ontwerper en illustrator Dorthe Mailil en haar man. Dorthe is woonachtig en werkend in Herning een plaatsje in Denemarken. Zij is het creatieve brein achter Maileg, een charmant speelgoedmerk dat modern Scandinavisch design combineert met een sprookjesboek en een nauwgezette aandacht voor detail.

Bij Zusjez vind je een grote collectie Maileg accessoires, van konijnen en muizen tot een poppenhuis en bijbehorende accessoires aan toe! Het speelgoed is ook erg leuk om cadeau te geven. Wil je het cadeau leuk ingepakt hebben? Geef het gerust aan en wij pakken de Maileg producten graag gratis en leuk voor je in!

© 2017 - 2022 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel