Speelgoed van Kids Concept, mooi design voor urenlang speelplezier!

Kids Concept heeft het leukste speelgoed voor baby´s en kinderen! Kids Concept is in 2007 opgericht door drie enthousiaste dames die een passie hebben voor het maken van kwalitatief mooi speelgoed en kinderkamer decoratie, maar daar gaat deze blog niet over ????. Al moet gezegd worden dat het speelgoed zo mooi van ontwerp is dat je het ook als decoratie in de babykamer of kinderkamer kan gebruiken.

Ben je fan van Scandinavisch design en speelgoed? Dan zit je bij Kids Concept goed. Kids Concept is een Zweeds merk en elk item heeft een echte Scandinavische look. De collecties aan speelgoed zijn op elkaar afgestemd in kleuren en materiaal, zodat je het heel leuk kan mixen en matchen. En niet onbelangrijk, al het speelgoed is gemaakt om te kunnen doorgeven van kind tot kind.
 

AIDEN speelgoed collectie van Kids Concept

Het speelgoed van de AIDEN collectie van Kids Concept draait om de stad Aiden. Bouw je eigen stad met de houten blokken stad Aiden en leg een autobaan aan om de stad te bereiken. De Aiden collectie heeft ook meerdere leuke voertuigen zoals een vuilniswagen die voor een onderhouds- of tankbeurt terecht kunnen bij Het Service Center Aiden. Kinderen beleven met dit leuke speelgoed  van Kids Concept elke dag weer nieuwe avonturen!

      


EDVIN speelgoed collectie van Kids Concept

Alle dieren van de EDVIN speelgoed collectie wonen in het bos en Ed de vos, Bo de Eland en Lo het Konijn  spelen dan ook samen onder grote sparren en dennenbomen. Van het konijn, de vos en de eland heeft Kids Concept vrolijke rammelaars gemaakt voor baby’s. Deze rammelaars kunnen ook als bijtring worden gebruikt zodat baby’s bij doorkomende tandjes. Voor de iets oudere avonturiers is het schommeldier Ed de Vos erg leuk. De kralenbanen en stapeltorens uit de EDVIN collectie stimuleren al spelenderwijs de (fijne) motoriek van kinderen.


BISTRO speelgoed collectie van Kids Concept

Voor de kleine chef-koks is het speelgoed van de BISTRO collectie van Kids Concept te gek! De Bistro collectie is heerlijk speelgoed voor alle kleine bakkers en koks en pas maar op want binnen een mum van tijd doen ze mee aan Heel Holland Bakt of hebben ze hun eerste Michelinster te pakken. In deze populaire serie van Kids Concept staat keukenapparatuur, eten en winkel apparatuur centraal, zodat kinderen met een heleboel fantasie hun ouders na kunnen spelen in het dagelijks leven.

          


NEO speelgoed collectie van Kids Concept

Kinderen kunnen op ontdekkingsreis met de NEO speelgoed collectie van Kids Concept. Laat ze kennismaken met de Mammoeten en hun stenen tijdperk! Zo is er een heerlijke pluizige mammoet schommelstoel, stoere houten mammoet trekdieren en een mooie houten vormenstoof met een prent van een mammoet en een vulkaan. Bij al het speelgoed is overigens gebruik gemaakt van aardse kleuren van het donkerste zwart naar het zachtste grijs dit in combinatie met mosterd geel en zachte pasteltinten. Door deze kleurencombinaties is de collectie NEO zowel leuk voor jongens als meisjes.

      

Ben je enthousiast geworden over Kids Concept en benieuwd naar de hele collectie? Klik dan hier

© 2017 - 2022 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel