Tikiri Toys onwijs leuk speelgoed voor kleine kinderen!

Tikiri Toys maakt ontzettend leuk speelgoed dat vaak op meerdere manieren is te gebruiken. Zo hebben ze een zeer uitgebreid assortiment natuurrubber speeltjes die te zijn gebruiken als een badspeeltje, bijtspeeltje en rammelaar. Hoe handig en leuk is dat! De natuurrubber speeltjes van Tikiri Toys hebben geen gaatje zodat er geen zeepresten of ander vuil achter blijft en je kindje er dus heerlijk op kan sabbelen en bijten. 

My First Zoo serie van Tikiri Toys

My First Zoo is een onwijs leuke serie natuurrubber bad- en bijtspeeltjes van Tikiri Toys. De speeltjes van zijn geïnspireerd op de leukste dieren uit de dierentuin. Ontmoet olifant, giraf, nijlpaard, zebra en krokodil en ga de mooiste avonturen aan!

TIKIRY TOYS | WWW.ZUSJEZ.NL     TIKIRY TOYS | WWW.ZUSJEZ.NL     TIKIRY TOYS | WWW.ZUSJEZ.NL
Het leuke is dat in het Tikiri Toys bijt- en badspeeltjes een belletje is verstopt, zodat het ook nog eens als rammelaar kan worden gebruikt. Jouw kleintje kan dus de hele dag spelen met de My First Zoo diertjes. In de box kan jouw baby heerlijk rammelen of sabbelen op de speeltjes en in bad wordt het een groot spetter fontein! Voor wat oudere kinderen zijn de dieren van My First Zoo ook leuk om dierentuintje mee te spelen. Laat ze van blokken of Duplo een dierentuin bouwen en zet de dieren veilig vast in hun zelf gebouwde kooien.

 

My First Ocean van Tikiri Toys

Tikiri Toys heeft haar collectie natuurrubber speeltjes verder uitgebreid met My First Ocean Buddies. Deze collectie bestaat uit de leukste zeedieren. Maak kennis met dolfijn, walvis, zeepaard, krab, octopus en schildpad! Met baby- en peuterspeelgoed ontdekt jouw kindje steeds weer nieuwe dingen. Daarom zijn de speeltjes van Tikiri Toys ook zo leuk. Leer door te bewegen dat het speeltje gaat rammelen.
TIKIRY TOYS | WWW.ZUSJEZ.NL     TIKIRY TOYS | WWW.ZUSJEZ.NL     TIKIRY TOYS | WWW.ZUSJEZ.NL
Leer de namen en de kleurtjes en laat je fantasie los door te spelen met de diertjes. De My First Ocean Buddies kunnen naast in bad of in de box ook worden meegenomen in de zandbak of naar het strand.

 

My First Farm van Tikiri Toys

Tikiri Toys heeft de My First Farm speeltjes geïnspireerd op de leukste dieren van de boerderij. Uiteraard staan varkentje, koe, hond, schaap, paard en kuiken centraal in deze serie! Baby's kunnen uiteraard ook bij deze serie weer heerlijk sabbelen, bijten en rammelen met de vrolijke diertjes. Is jouw kindje al toe aan ‘meer’ spelen? Dan kunnen de Tikiri Toys speeltjes mee onder de douche of in bad.

Ook kan er perfect met de dieren uit de My First Farm serie boerderijtje worden gespeeld. Laat koe heerlijk grazen in het weiland, de hond lekker achter het schaap aan laten rennen, het paard heerlijk draven door het gras, zet het kuikentje in het hok en laat varkentje door de modder rollen en de boerderij staat op stelten.

 

Tikiri Toys is veilig & milieubewust speelgoed

Alles van Tikiri Toys is ontworpen en gemaakt met liefde en respect voor de mensen en de wereld er omheen.  Ze zorgen goed voor hun medewerkers, betalen eerlijke prijzen voor vakmanschap én gebruiken plantaardige producten bij het maken van het speelgoed.

Propt jouw baby of peuter ook alles in zijn mond? Totdat je baby ongeveer 7 maanden oud is, kan hij nog niet goed voelen met zijn handen.  Om toch dingen te kunnen bekijken en ontdekken stopt je baby alles in zijn mond. Dit kan wel duren totdat jouw kindje 2 jaar is. Gelukkig kan het speelgoed van Tikiri Toys geen kwaad, omdat er is gekozen voor plantaardige producten. Het speelgoed wordt gemaakt van natuurrubber dat wordt gewonnen uit de Hevea boom en de speeltjes worden geverfd met plantaardige kleurstoffen. Kinderen kunnen dus met lieve lust sabbelen en bijten op het speelgoed. Ook niet onbelangrijk, er zitten geen luchtgaatjes in de speeltjes van Tikiri Toys zodat er geen zeepresten en bacteriën kunnen ophopen in de speeltjes.

 

Tikiri Toys leuk om te geven als cadeau! 

Het bijt- en badspeelgoed van Tikiri Toys is ook erg leuk te geven als verjaardagscadeau of kraamcadeau. Ze worden vast ook blij verrast als ze een Tikiri Toys speeltjes als cadeau van Sinterklaas of de Kerstman krijgen. Zusjez heeft een gratis inpakservice waarbij pakjes feestelijke worden ingepakt, dus je hoeft het cadeautje niet zelf in te pakken. Wel zo fijn!

Wil je alle zes de diertjes van de serie My First Zoo, My First Ocean en/of My First Farm van Tikiri Toys? Zusjez heeft dan een leuke setprijs van € 89.70 voor € 74.95. BEKIJK HIER DE GEHELE COLLECTIE VAN TIKIRY TOYS

 

© 2017 - 2023 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel