Tienerkamer inspiratie & tips

Het inrichten van een tienerkamer kan een hele opgave zijn. Als ouder heb je vaak leuke ideeen om de tienerkamer mooi te stylen, maar dan heb je ook nog een kind dat al een eigen mening heeft en soms hele andere ideeen heeft van wat mooi is. Wij bij Zusjez hopen dan ook dat we met onze collectie voor de tienerkamer de zoektocht een stuk gemakkelijker kunnen maken.
 

Muurstickers voor de tienerkamer

Muurstickers doen het altijd erg goed in een tienerkamer. Bepaal (eventueel samen met je kind) welke kleur of welk thema de hoofdrol krijgt in de kamer en ga dan op zoek naar bijpassende muurstickers. Bij Zusjez hebben wij hele gave muurstickers van Chispum en PÖM le Bonhomme. Neem bijvoorbeeld de 'Light Bubbles Glow in the Dark' muursticker van Chispum waarbij het net lijkt of er aan de muur een hele reeks lampjes aan een snoer hangen en die in het donker ook nog eens gezellig oplichten. Maar ook de glow in the dark muurstickers van Chispum in de vorm van Sterrenbeeld, Maan en Kosmos staan super mooi in een tienerkamer. 

Wil je liever geen afbeelding op de muur dan zijn stippen of driehoeken ook erg leuk om de tienerkamer een vrolijke touch te geven. Voor de meiden tienerkamer zijn de gouden en roze dot muurstickers van PÖM ontzettend leuk. Deze muurstickers hebben allemaal verschillende ronde vormen met verschillende afmetingen, waardoor ze een speels effect geven. Deze muurstickers hebben wij overigens ook in de kleuren blauw en zwart en kunnen daarom ook goed op een wand in een jongens tienerkamer. Wil je liever stippen met eenzelfde afmeting of driehoeken als wandsticker? PÖM heeft deze wandstickers in verschillende kleuren voorradig. 
         

Posters, wandkleden & kaarten voor de tienerkamer

Little & Pure schoolplaat heeft een vrolijke en frisse schoolplaat met de naam 'In de Tropen' die perfect past in een tienerkamer. Deze vrolijke poster is aan beide kanten bedrukt. Aan de voorzijde zie je een mooie herkenbare illustratie van dieren die samen met hun koffer er op uit trekken door de jungle. Op de achterzijde zie je afbeeldingen van dieren en planten die leven in de jungle. De schoolplaat van Little & Pure zit aan stokken vast en aan de bovenzijde zit een touw waarmee je de plaat kan ophangen aan bijvoorbeeld een spijkertje. 


 

Mijksje heeft mooie A4 posters met pengetekende dieren op een witte achtergrond. Deze posters passen goed in een rustige tienerkamer met naturel tinten, maar komen ook goed tot hun recht op een (fel) gekleurde wand. OYOY heeft posters met kleuren die passen in tienerkamers met een scandinavische style. Kleuren als roestbruin, okergeel, blauwgrijs worden verwerkt in deze posters. 

Vind je een poster te gewoon ;-) dan is het wandkleed misschien een leuke tip. Geef de muur van de tienerkamer een warme touch met het prachtige wandkleed Lion van Bloomingville. Deze leeuwenkop van maar liefst 63 cm groot is gemaakt van gevlochten waterhyacinth. Een echte eyecatcher voor de kamer!

Zusjez heeft ook stoere en lieve kaarten die bijvoorbeeld leuk staan in een kaartenhouder op het bureau. 

Tienerkamer accessoires 

Zusjez heeft verschillende leuke accessoires voor de tienerkamer! Wat dacht je van de vrolijke spaarpotten van Atelier Pierre. Voor de meiden tienerkamer is de spaarpot Dame Blanche een echte eyecatcher. Een spaarpot in de vorm van een zwarte zwaan met een prachtig goud kroontje. De spaarpot is heerlijk groot, zodat je kind goed kan sparen ;-). Voor de jongens tienerkamer zijn de spaarpotten in de vorm van een raket of een vos erg leuk. Deze spaarpotten van Atelier Pierre heeft Zusjez in meerdere kleuren. Heeft jouw tiener nog behoefte aan een lampje in het donker? Dan heeft Atelier Pierre ook erg leuke (nacht)lampjes in dezelfde figuren als de spaarpotten. 

Maakt jouw tiener ook zo'n rommel? Gelukkig hebben wij bij Zusjez genoeg mooie items waarin de rommel kan worden opgeborgen. De kratten van Aykasa passen perfect in de tienerkamer. Ze zijn stoer, vrolijk en handig ineen! OYOY heeft mooie opbergdozen in de vertrouwde scandinavische kleuren en Bloomingville kids heeft grotere opbergmanden voor bijvoorbeeld de vuile was. 

 

En misschien dat jouw tiener niet meer met een knuffel wil slapen, maar Jellycat heeft te gekke knuffels die als echte eyecatcher op bed, in de boekenkast of op de vensterbank staan. Neem bijvoorbeeld Lancelot Lion (een te gekke leeuw in okergeel met blauwe manen) of Sheldon Shrimp (een te gekke roze garnaal). Deze knuffels zijn zo leuk, dat je ze zelf wil houden!  

© 2017 - 2022 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel