Kerstvakantie


Wij zijn gesloten i.v.m. de Kerstvakantie van woensdag 23 december 2020 t/m zondag 3 januari 2021! Je kan gewoon bij ons shoppen, maar omdat je wat langer op jouw bestelling moet wachten ontvang je 10% korting op alles* met de kortingscode KERST2020
 

Wat zijn onze voorwaarden:

a. Alle bestellingen die van woensdag 23 december t/m zondag 3 januari worden geplaatst zullen uiterlijk op Maandag 4 januari en dinsdag 5 januari 2021 door Zusjez worden aangeboden bij PostNL. 

b. De orders worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Uiteraard doen wij ons uiterste best om alle orders zo snel mogelijk te versturen! Na afgifte van de order aan de bezorgdienst, ontvangt u als klant een track & trace nummer per email. Vanaf dat moment kunt u de order volgen. Door de lockdown is het druk bij PostNL en moet u als klant er rekening mee houden dat de levering langer dan gebruikelijk onderweg kan zijn.

c. De Kerst korting is niet geldig op lopende acties en kinderboeken. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties / kortingscodes. Tot slot is de korting niet geldig met terugwerkende kracht.

d. De korting is ook geldig op accessoires uit de sale, let op op=op.

Wij wensen jullie fijne feestdagen en gelukkig en vooral gezond 2021!

Liefs Zusjez

© 2017 - 2021 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel