Duurzaam en verantwoord speelgoed door Threadbear en Tender leaf toys

BOMEN PLANTEN VOOR ONZE KINDEREN TOEKOMST 
Het merk Treadbear en Tender leaf toys worden beide door Zusjez verkocht, niet alleen omdat het prachtig speelgoed is, elk kinderhartje sneller gaat kloppen van de mooie poppen of het vrolijke houten speelgoed, maar mede doordat beide merken duurzaam worden vervaardigd. Onderstaand leest u meer over de overtuiging van deze merken.

Tender leaf toys duurzaam speelgoed | Zusjez.nlONZE TOEZEGGING AAN U

De grootste bedreiging voor onze planeet is de overtuiging dat iemand anders haar gaat redden. Dat gaat gewoon niet gebeuren. Bij ThreadBear Design en TenderLeaf Toys, als fabrikanten van houten speelgoed, hebben we de verplichting om hout te vervangen en al jaren betalen we om de bomen die we gebruiken opnieuw te planten. Maar het vervangen van bomen is simpelweg niet genoeg: we moesten meer doen. Veel meer!

Onze prachtige planeet stikt dood en veel gemeenschappen verhongeren. Dus hebben we alle beschikbare goede projecten onderzocht en gezien dat de Eden Projects onze doelen en waarden het beste ondersteunt .

Tender leaf toys duurzaam speelgoed | Zusjez.nl

Tender leaf toys duurzaam speelgoed | Zusjez.nl

 

Eden Projects wordt nu erkend als een van de meest effectieve herbebossingsprojecten ter wereld. Door zich te concentreren op gebieden met een hoge werkloosheid hebben ze 3.500 banen gecreëerd in enkele van de zwaarst getroffen plaatsen ter wereld: Madagaskar, Nepal, Haïti, Indonesië en Mozambique.

Het plan om "een dorp te huren en een bos te planten" heeft al geleid tot de aanplant van 250 miljoen bomen en heeft gezorgd voor een inkomen voor mensen die het moeilijk hebben.

Tender leaf toys duurzaam speelgoed | Zusjez.nl

Het is goed om te weten dat wanneer u speelgoed voor uw kind koopt, u ​​niet alleen een blijvend geschenk geeft om hun verbeelding te prikkelen, maar ook actief helpt om hun toekomst veilig te stellen en een eerlijk loon te verzekeren voor door armoede getroffen gemeenschappen over de hele wereld.

Doe met ons mee en help mee het doel van 100 miljoen nieuwe bomen per jaar te bereiken.

Tender leaf toys duurzaam speelgoed | Zusjez.nl

 

 

© 2017 - 2023 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel