Sorteer op
Sorteer opKNUTSELMAT & SCHORT | Knoeien mag weer ;-)

Kinderen vinden het heerlijk om te kleuren, verven en knutselen, maar meestal gaat dit ook gepaard met ongelukjes. Zit je ook niet te wachten op vlekken op de tafel of op de kleding van je kinderen? Een knutselmat en schort biedt uitkomst!

Bij Zusjez hebben we mooie knutselmatten die de tafel beschermt tegen vlekken. Neem de placemats na het heerljke geklieder van je kind af met een doekje en hoppa alles is weer schoon. De knutselmatten zijn gemaakt van siliconen en kunnen dus tegen een stootje. Het merk ByLilleVilde heeft extra grote knutselmatten van 54 x 45 cm groot. Deze knutselmatten zijn met name handig als kinderen dol zijn op verven. Zusjez verkoopt knutselmatten in verschillende formaten, kleuren en prints. Overigens kunnen de knutselmatten ook prima worden gebruikt voor placemat tijdens het eten (want ook daar worden weleens vlekken gemaakt ;-)).

Wil je tijdens het knutselen, verven of kleien ook de kleding van je kind beschermen? De kinderschorten van Threadbear zijn hiervoor ideaal! De kinderschorten zijn er in voor kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar. De Threadbear kinderschorten hebben elk een ontzettend leuke print, zodat je kindje het schort graag omdoet. Het kinderschort is overigens ook erg handig als je kindje houdt van bakken! 

 

© 2017 - 2021 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel