Winterpret met de Maileg muisjes - zusjez.nl

Winterpret met de Maileg muisjes!

Raad eens wie er helemaal klaar zijn voor een geweldig weekend in de sneeuw? Jawel, de Maileg muisjes! In hun warme truien en met de ski's aan hun voetjes betreden de Maileg winter muisjes de besneeuwde skipiste op voor een dosis winterse vreugde.

En in de avond vertellen de Hiking muisjes, bij een knapperend haardvuurtje en met dampende warme chocolademelk in de hand, aan hun skivriendjes wat zij die dag hebben gedaan. De heerlijk wandeling die zij hebben gemaakt door de bergen en hun poging om de dwarrelende sneeuwvlokken te vangen.

Blog Winterpret met de Maileg muisjes       Blog Winterpret met de Maileg muisjes       Blog Winterpret met de Maileg muisjes

Welke knotsgekke avonturen gaan de Winter muisjes en Hiking muizen dit weekend nog meer beleven? Misschien wel met de slee van de berg af, want deze avontuurlijke muisjes zijn gek op rodelen! Maar het weekend staat vooral in het teken van vriendschap, hartverwarmende lol en de magie van de winter.  

Maileg winter muizen met ski's en Maileg hiking muizen

Vind jij het nou ook zo leuk om een Maileg winter muis of Maileg hiking muis toe te voegen aan je collectie? Of ben je op zoek naar winterse accessoires voor de je Maileg knuffel vriendjes? Hieronder vind je een leuke winterse collectie van Maileg muisjes en poppenhuis accessoires.  

Maileg muis grote zus met ski's - www.zusjez.nl      Maileg muis hiking grote broer - www.zusjez.nl      Maileg muis grote broer met ski's - www.zusjez.nl

            

Naast de lieve Maileg winter muisjes en hiking muisjes en hun winterse poppenhuis accessoires hebben we nog veel meer leuks van Maileg. Ben je benieuwd? Klik voor de volledige Maileg collectie hier!

Blog Winterpret met de Maileg muisjes      Blog Winterpret met de Maileg Muisjes      Blog Winterpret met de Maileg muisjes
 Zusjez zit nooit stil en we krijgen regelmatig nieuwe items binnen van Maileg. Benieuwd naar wat nog meer gaat komen? Houd onze website en instagram goed in de gaten en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

    L i e f s , Zusjez

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel