Sorteer op
Sorteer op

 

SPAARPOTTEN; PRAKTISCH, DECORATIEF EN SPEELGOED INEEN!

Er komt een moment dat kinderen méér willen hebben, dan ze krijgen kunnen. Dan is het wel handig als kinderen leren sparen en op een gegeven zelf hun eigen speelgoed kunnen betalen! Het sparen wordt natuurlijk pas leuk als een kind een mooie spaarpot heeft. Kinderen leren met een spaarpot al spelenderwijs de waarde van geld kennen. Het zakgeld of het gekregen geld - met behaalde diploma's en rapporten of zomaar-gekregen-centen van opa en oma kunnen mooi in de spaarpot.

Welke spaarpotten heeft Zusjez

Zusjez heeft vrolijke en kleurrijke spaarpotten voor ieder kind. Voor meisjes is het roze eekhoorn spaarpotje van Atelier Pierre Junior (voorheen BB collections) erg leuk. Niet alleen handig om het geld in op te bergen, maar vanwege de vormgeving ook leuk als speelgoed of als accessoire. Van deze roze eekhoorn heeft Zusjez ook de nachtlamp in de kleur roze, donkerblauw of wit. Het nachtlampje is een slag kleiner dan de spaarpot en daarom staan ze erg leuk naast elkaar.

Ook hebben wij spaarpotten in de vorm van een wolk. Deze spaarpotten zijn er in de kleuren goud en wit. Bij deze wolken spaarpot is ook een los stickervel verkrijgbaar waarmee je naar eigen wens oogjes, wimpers en/of mondje kan aanbrengen. De stickers zijn er dan weer in de kleuren wit of zwart. Maar ook zonder gezichtje is deze spaarpot een eyecatcher in de kinderkamer! De spaarpot staat erg leuk op een bureau samen met een bureau-onderlegger van Design Claud.  De poster 'I love you to the moon and back' van het merk Eef Lillemor past dan weer erg mooi bij de witte wolk spaarpot. En de gouden wolken spaarpot match weer leuk met de muurstickers roze en goud van Bloomingville kids, de gouden zwanenhaak van EinaDesign en/of de zwanenknuffel van Jellycat!

Voor jongens of stoere meisjes heeft Zusjez erg leuke spaarpotten in de vorm van een heuse vos! Deze spaarpotten van Atelier Pierre Junior zijn er in de kleuren oranje en (petrol) blauw en passen perfect in een thema kamer bosdieren. De spaarpot combineert bijvoorbeeld erg mooi met de poster 'Forrest Animals - mr. Fox' van het merk Eef Lillemor of de schoolplaat Bosdieren. Overigens heeft Atelier Pierre Junior (voorheen BB collections) ook van hetzelfde model als de vossen spaarpotten ook nachtlampjes. Gelukkig heeft Zusjez ook deze nachtlampjes in haar collectie.


MERKEN  Atelier Pierre Junior, Aykasa, Bloomingville mini, Bonnika, Chispum, Craffox, DesignClaud, Eeflillemor, Eina Design, Heico, Happy Horse, Jellycat, Jollein, Kids Concept, Kid O, Land ofKids, Lapin & Me, Little Dutch, Little & Pure, Maileg, Meiya & Alvin, Michelle Carslund, MiekinVorm, Mies&Co, Mijksje, Mimirella, Noukie's, Oyoy mini, Petit Collage, Petit Monkey, Picca Loulou, Pom le Bonhomme, Poppie Toys, Sebra, Tender Leaf Toys, Tikiri Toys, Uitgeverij kinderboeken, Up!Warsaw , Wild & Soft , WWFCub Club

© 2017 - 2021 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel