per pagina
Sorteer op
    1 - 12 van 28 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

Nachtlampje | Voor de baby

Een nachtlampje in de babykamer of kinderkamer is een echte musthave! Wanneer je jouw baby in de nacht moet voeden wil je liever geen fel licht aandoen, omdat jouw baby dan waarschijnlijk weer lastig in slaap komt. Een nachtlampje met een warm en zacht licht is dan echt een uitkomst. Maar ook voor peuters is een nachtlampje erg handig. Als je kindje bang is in het donker of een enge droom heeft werkt een nachtlampje kalmerend. Ook voor een ouder is een nachtlampje handig, omdat je even bij je kindje kan kijken als hij onrustig is zonder dat je je tenen in het donker stoot ;-). Naarmate je kindje ouder wordt zal hij vaker uit bed komen om naar de wc te gaan een nachtlampje is dan ook heel fijn!

Tips bij het kopen van nachtlampje

Ben je op zoek naar een nachtlampje?  De volgende tips zijn misschien handig om in gedachte te houden. Zorg dat het nachtlampje niet direct in het gezicht van je kindje schijnt, anders slaapt jouw kindje vast niet lekker. Ook een nachtlampje met blauw licht zorgt ervoor dat jouw kindje niet lekker kan slapen. Het licht van een nachtlampje moet fel genoeg zijn om te kunnen zien, maar niet zo fel dat het jouw kind wakker houdt. Een truc om te kijken of het niet te fel is om je ogen te sluiten, als je het licht door je gesloten oogleden kan zien is het te fel. Tot slot is het handig om te bekijken of je nachtlampje op stroom werkt, oplaadbaar is of op batterijen werkt. Wat vind je fijn? Sommige nachtlampjes hebben ook een timer functie, dat kan praktisch zijn bij kinderen die in slaap willen vallen met een beetje licht maar daarna een donkere kamer willen.

Shop nachtlampjes bij Zusjez

Uiteraard is een nachtlampje in de babykamer of kinderkamer praktisch, maar het mag er natuurlijk ook nog leuk uit zien! Zusjez heeft de leukste nachtlampjes voor de babykamer en kinderkamer. Van Atelier Pierre Junior hebben wij grote en kleine nachtlampjes die werken op batterijen of oplaadbaar zijn. Zo hebben wij een nachtlampje in de vorm van een stoere leeuw (Atelier Pierre Hakuna leeuw nachtlamp), een schattige vos (Atelier Pierre Cesar vos nachtlamp) of een nachtlampje als zwaan (Atelier Pierre Dame Blanche zwaan)! Van Heico hebben wij grotere nachtlampen die werken op stroom. De konijnenlamp van Heico is erg bekend en nog steeds geliefd. De konijnen nachtlamp komt in meerdere kleuren als roze, wit en goud en geeft een prachtig warm en zacht licht.  Moulin Roty en KidsDepot hebben ook prachtige nachtlampen voor op de babykamer of kinderkamer. 

www.zusjez.nl

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel