Sorteer op

Connetix Tiles | Bouwen maar! 

Overweeg jij Connetix Tiles te kopen? Vooral doen! Het is zo onwijs leuk bouw speelgoed. Wij zijn helemaal fan :-). Connetix Tiles zijn tegels met een sterke magneet binnenin zodat kinderen met hun eigen verbeelding en creativiteit 2D en 3D vormen kunnen maken. De tegels hebben mooie doorzichtige kleuren waarmee eindeloze bouwwerken gemaakt kunnen worden - van kastelen, torens, knikkerbanen tot dieren en voertuigen aan toe! De magnetische tegels stimuleren de cognitieve ontwikkeling, het ruimtelijk inzicht, de hand-oogcoördinatie, de fijne en grove motoriek - en dat allemaal door SPEL!

Connetix Tiles speelgoed vanaf 3 jaar 

Connetix Tiles is hoogwaardig speelgoed dat ontzettend lang meegaat. Het speelgoed is al geschikt vanaf 3 jaar, maar de Connetix Tiles zijn zo ontworpen dat het met je kind meegroeit! Kijk hoe het spel zich ontwikkelt van het ontdekken van 2D vormen, kleur en magnetisme, tot het ontwerpen en bouwen van complexe 3D structuren, knikkerbanen of ongelooflijk hoge torens. Naast tegels in de vorm van onder andere een vierkant, driehoek, vijfhoek of een cirkel heeft Connetix nu ook leuke uitbreidingsets. Met een basis auto kan je door het gebruik van de tegels mooie voertuigen bouwen, maar er kan ook een ballenbaan of knikkerbaan worden gebouwd met leuke tunnels, glijbanen en doorgangetjes! 

Connetix Tiles Rainbow, Pastel of toch een mix? 

Connetix Tiles heeft verschillende series aan tegels: de Connetix Tiles Rainbow, de Connitex Tiles Pastel en de Connetix Tiles Clear. De Connetix Tiles Clear zijn doorzichtige tegels zonder kleur. Deze hebben wij op het moment nog niet in onze collectie, omdat wij denken dat kinderen het liefste spelen met kleur! En de tegels uit de Connetix Tiles Rainbow en Connetix Tiles Pastel hebben echt prachtige kleuren. De Rainbow Tiles zijn de eerste serie tegels die Connetix heeft ontworpen en bestaat uit de kleuren geel, rood, blauw, groen en oranje. De tegels zijn ondanks hun kleur wel nog doorzichtig. Later heeft Connetix de serie Pastel Tiles toegevoegd. De naam 'Pastel' verklapt het al...want deze tegels komen in pastelkleuren. Zachte kleuren als roze, paars, groen, geel, blauw en oranje. Kan je geen keuze maken welke kleuren tegels nou het mooist zijn? Gelukkig mixen de kleuren Rainbow en Pastel Tiles ontzettend goed met elkaar!  

Connetix Tiles | Zusjez

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel