Sorteer op

Waytoplay
De flexibele & ijzersterke auto speelbaan

Waytoplay is een fantastich speelgoedmerk van Nederlandse bodem! Waytoplay maakt flexibele en ijzersterke autobanen van rubber zodat er niet alleen binnen, maar ook buiten mee kan worden gespeeld. Er zijn verschillende sets beschikbaar met makkelijk te koppelen baandelen. Elke set autobaan heeft rechte stukken, bochten, parkeerplekken, kruisingen en rotondes. 

Waytopplay is speelgoed van origineel Dutch Design

Het begon met een leuk idee in 2003 wat uitgroeide tot een speelgoedontwerpbedrijf met wereldwijd distributie- en verkoopnetwerk. Het verhaal in een notendop. Sybrn is de maker en ontwerper van Waytoplay. Samen met zijn vrouw Maris, distributeur Lex en marketeer Stephanie vormen zij het team achter Waytoplay. Bente en Joep, de kinderen van Sybern en Maris, helpen ook regelmatig mee met o.a. de fotografie voor social media. 

De prestaties van het team van Waytoplay worden gedreven door de inspanningen van een buitengewone groep mensen en bedrijven. In Duitsland worden de wegsegmenten geproduceerd. Het is echte hightech, want hoewel de autobanen er misschien eenvoudig uitzien, het is niet zo. Vervolgens worden de autobanen aan twee kanten bedrukt door eenMooi printers in Nederland, een sociale werkvoorziening. De meeste verpakkingen worden ook daar gemaakt. Dit biedt banen voor 10 mensen met weinig toegang tot regulier werk, wat uiteraard fantastisch is. 

De flexibele en ijzersterke autobanen van Waytoplay

Waytoplay heeft meerdere sets en elke set bestaat uit makkelijk te koppelen baandelen. De verschillende sets kunnen met elkaar worden gecombineerd. Elk kind kan zijn eigen weg bouwen met rechte baanstukken, bochten, parkeerplekken, kruisingen en rotondes. De baandelen zijn gemaakt van een rubber structuur en daardoor kan er overal mee worden gespeeld. In de slaapkamer, onder de douche of in de tuin, elke weg is een waytoplay! 

Way to play  speelgoed dé Flexibele autobaan | Zusjez.nl

 

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel