Sorteer op
Sorteer op

MICHELLE CARSLUND | Vrolijke kinderkamer posters 

Michelle Carslund is begonnen met het verkopen van haar illustraties op een designmarkt in haar thuisland Denemarken. Al snel werd zij opgemerkt en vroegen een paar winkels om haar werk te verkopen. Langzamerhand begonnen steeds meer winkels haar illustraties te verkopen en kreeg zij ook opdrachten voor freelance illustraties. De verkoop groeide en zodoende werd ze een fulltime illustrator. De kinderkamer posters van Michelle Carlslund worden milieuvriendelijk geproduceerd en in meer dan honderd design- en kinderwinkels over de hele wereld te koop en nu ook online bij Zusjez! 

Michelle Carslund stijl is beeldend en je kunt haar illustraties herkennen aan een palet met zachte pastelkleuren. De posters passen goed bij nordic living of een retro stijl.

Een leuk weetje is dat Michelle het zeer lastig vond om ogen te tekenen. De personages/dieren op de eerste door haar gemaakte kindkamer posters hadden daarom bijna altijd de ogen gesloten! Gelukkig heeft ze het nu wel uitgevonden :-).

Zusjez heeft een keuze gemaakt uit de zeer uitgebreide collectie aan posters die Michelle Carslund heeft gemaakt. Zo vinden wij de poster "Bee Keeping for Dummies Poster" erg leuk voor een jongenskamer. Op de poster staat een grappige beer die een boek aan het lezen is over het houden van Bijen. Uit de circus friends collectie hebben wij meerdere posters, zodat je er voor kan kiezen meerdere posters uit dit thema bij elkaar te hangen op de babykamer of kinderkamer. Hang bijvoorbeeld in een meisjeskamer de Circus Friends Poster (50x70) samen met Cycling Bear Poster (30 x 40) op.  De laatste poster heeft een mooie zacht oud roze achtergrond met een illustratie van een circus ijsbeer op een fiets. Voor een jongenskamer is de combinatie Circus Friends Poster (50x70) met de Circus Tent Poster (30x40) weer erg leuk.

Zusjez heeft ook de allernieuwste posters van Michelle Carslund in haar collectie. Het thema van deze posters is Animals of the World. Kom langs en zeg hallo tegen verschillende dieren die leven op aarde. Bezoek de Savannah, de bossen of de jungle en neem tot slot een diepe duik in zee! De posters zijn ook erg leuk om te combineren. Hang bijvoorbeeld de Jungle Animals Poster en de Savannah Animals Poster naast elkaar.

MERKEN  Atelier Pierre Junior, Aykasa, Bloomingville mini, Bonnika, Chispum, Craffox, DesignClaud, Eeflillemor, Eina Design, Heico, Happy Horse, Jellycat, Jollein, Kids Concept, Kid O, Land ofKids, Lapin & Me, Little Dutch, Little & Pure, Maileg, Meiya & Alvin, Michelle Carslund, MiekinVorm, Mies&Co, Mijksje, Mimirella, Noukie's, Oyoy mini, Petit Collage, Petit Monkey, Picca Loulou, Pom le Bonhomme, Poppie Toys, Sebra, Tender Leaf Toys, Tikiri Toys, Uitgeverij kinderboeken, Up!Warsaw , Wild & Soft , WWFCub Club

 

© 2017 - 2021 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel