Ontdek de waarden van Waytoplay Toys

Waytoplay Toys wordt 
maakt in Nederland door een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Bij Waytoplay gaat hun streven uit naar kwaliteit hand in hand met de toewijding aan sociale verantwoordelijkheid. Elk van de Waytoplay producten is zorgvuldig ontworpen, gemaakt en gecontroleerd door handen.

Empowerment door beschut werk voor positieve impact!
 

De wegen van Waytoplay Toys zijn niet zomaar speelgoed; ze vertegenwoordigen een betekenisvolle verbinding met de mensen die ze maken. Zij zijn een samenwerking aangegaan met een sociale onderneming die beschut werk aanbiedt, waardoor mensen met beperkte toegang tot de arbeidsmarkt een vaste baan krijgen.

De familiegeschiedenis

Waytoplay is ontstaan uit de diepgewortelde passie van de familie voor spelen met speelgoedauto's onder de zon en in het zand. In 2003 ontwierp Sybren Waytoplay voor zijn zoon Joep en begon de reis naar het creëren van weerbestendige wegen die de tand des tijds kunnen doorstaan.

Veilig en duurzaam

Gebouwd voor veiligheid en duurzaamheid. Waytoplay wegen zijn niet alleen ontworpen om een leven lang mee te gaan, maar zijn ook bijna onverwoestbaar, zelfs in de handen van kinderen. Waytoplay is een betrouwbare metgezel die de avonturen van kinderen ondersteunt, hun verbeelding stimuleert en hen begeleidt in elke fase van de kindertijd.

    

 

     

 

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel