Sorteer op

Lille Vilde | Knutselmat

By Lille Vilde is een Deens merk dat onder andere prachtig siliconen kinderservies ontwerpt van bekers, bordjes en bestek aan toe. Ook heeft By Lille handig materiaal om knoeien van je kindje tijdens het eten of knutselen eenvoudig op te ruimen. De slabbetjes, zijn naast mooi, ook handig omdat ze zijn gemaakt van siliconen en dus eenvoudig schoon kunnen worden gemaakt met de hand, maar ook in de wasmachine. En de placemats of knutselmatten zijn heerlijk groot, zodat er flink geknoeid kan worden :-). Ook de knutselmatten zijn gemaakt van het materiaal siliconen dus eenvoudig schoon te houden. 

Naast dat een artikel praktisch in gebruik moet zijn, staat By Lille Vilde centraal dat het artikel ook mooi moet zijn. En dat is gelukt! By Lille Vilde maakt gebruikt van prachtige aardse kleuren en haar mooie romantische prents zijn geinspireerd op de natuur. Zowel qua materiaal als kleur passen alle artikelen uitstekend bij elkaar, zodat je alles kan mixen en matchen. 

Door wie is By Lille Vilde opgericht?

Achter het merk staat Ditte, een Scandinavische moeder van twee. Het merk is opgericht in 2014 en zit sinds 2017 onder toezicht van Ditte. Ditte is een opgeleide tuinvrouw, maar naarmate ze moeder werd groeide haar interesse in duurzame kindermode.  

In termen van haar opleiding is de natuur een groot deel van haar en Little Wild-universum. Achter elk product zit een ontwerpproces met zijn oorsprong in de natuur om ons heen. Bij het merk is er een grote focus op de grond waarop we leven en wordt in alle collecties op verschillende manieren aan de producten gedacht.

En als het om collecties gaat, zijn er geen seizoenscollecties of bepaalde 'tijdelijke' items bij Lille Vilde. Slow fashion is het sleutelwoord en multifunctionaliteit, duurzaamheid, biologische afbreekbaarheid en duurzaamheid staan ​​in alle opzichten centraal.

Het is de missie van Ditte dat Lille Vilde als merk een verantwoordelijkheid draagt ​​om het voor de consument gemakkelijker te maken om duurzame keuzes te maken.

Duurzame placemats / knutselmatten

Als merk neemt By Lille Vilde een grote verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaamheid en dit komt in vele vormen tot uiting in haar producten.

Siliconen is één van de materialen die meerdere keren wordt herhaald op onze pagina. Daar is een reden voor. Omdat siliconen niet alleen ongelooflijk duurzaam zijn, is het ook extreem veelzijdig en wanneer het wordt afgebroken, stoot het geen giftige gassen of microplastics uit ten nadele van ons milieu. Dit is onder andere ook een van de redenen waarom de siliconenmatten als bakmatten kunnen worden gebruikt en dat ze zijn goedgekeurd voor voeding. Bij By Lille Vilde houden ze dus van siliconen.

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel