Navigatie
Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

 

ATELIER PIERRE JUNIOR

Atelier Pierre Junior is een belgisch merk dat eerder bekend was onder de naam BB Collections. Atelier Pierre Junior is vooral bekend om haar leuke nachtlampen en stationary. Een besteller is bijvoorbeeld de nachtlamp in de vorm van een vos. Deze nachtlamp vos heeft de guitige naam Cesar meegekregen en is bij Zusjez te verkrijgen in de kleuren oranje, wit en blauw/groen. Van deze vos hebben wij overigens ook de spaarpot!

Maar het nachtlampje in de vorm van een rakket (To the Moon) is ook erg leuk voor een jongenskamer. De nachtlamp rakket is er in de kleuren wit en grijs. Oh en wat dacht je van de grijze olifanten nachtlamp Balthazar. Te leuk voor de jongens babykamer! Uiteraard heeft Atelier Pierre Junior ook leuke nachtlampen voor de meisjeskamer. Denk bijvoorbeeld aan een nachtlamp in de vorm van een zwaan (Dam Blanche), een eekhoorn (Betty) of een roze olifant (Balthazar).

Weet je nog niet of je een jongen of een meisje krijgt, maar wil je wel al een nachtlampje hebben voor op de babykamer? Dan zijn de wolken nachtlampjes van Atelier Pierre Junior erg leuk.

Atelier Pierre Junior & stationary

Atelier Pierre Junior heeft uiteraard niet alleen nachtlampjes, maar ook stationary! Denk bijvoorbeeld aan de leuke wolken of raket magneten. Zoals ook al eerder gemeld heeft Atelier Pierre Junior ook erg leuke spaarpotten in de vorm van de vos, eekhoorn, raket of zwaan.

Atelier Pierre Junior staat bekend om een mooi strak design en past perfect in kinderkamers met een nordic style. De figuren nachtlampen en spaarpotten passen uiteraard ook perfect bij een kinderkamer of babykamer met als thema bosdieren of 'fly me to the moon'.

 

© 2017 - 2019 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel