Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Atelier Pierre Junior 

Atelier Pierre Junior is een Belgisch merk, dat vooral bekend is om haar leuke nachtlampen, spaarpottten en stationary. Atelier Pierre heeft meerdere leuke series die ontzettend leuk, gaaf en stoer staan op de kinderkamer. Series als Hakuna de Leeuw, Cesar de vos of Dame Blanche de zwaan spreken kinderen ontzettend aan. Elke serie heeft in ieder geval een nachtlamp en een spaarpot, maar de serie Hakuna de leeuw heeft bijvoorbeeld ook een gaaf magneetbord met bijpassende magneetjes. 

Atelier Pierre Junior | nachtlampen

Een van de bestellers van Atelier Pierre Junior is de nachtlamp in de vorm van een vos. Deze vossen nachtlamp heeft de guitige naam Cesar meegekregen en is bij Zusjez te verkrijgen in de kleuren oranje, wit en blauw/groen. Van deze vos hebben wij overigens ook de spaarpot! Deze nachtlamp van Atelier Pierre Junior heeft twee standen. Bij de eerste stand gaat het warme en zachte licht na 5 minuten en bij de tweede stand blijft de lamp zacht branden. We hebben een nachtlampje dat brandt op batterijen, maar ook een versie waarbij de lamp groter is en kan worden opgeladen met een USB kabel.  

Nieuw in de collectie is de nachtlamp Hakuna de Leeuw. Deze lamp staat ontzettend leuk in een safari of jungle kinderkamer! Deze nachtlamp is grotere qua formaat en kan worden opgeladen met een USB kabel! Er zijn 3 lichtsterktes en je kan ervoor kiezen om de lamp na 12 minuten automatisch uit te laten gaan. 

Het raket nachtlampje met de naam, To the Moon, is ook erg leuk en past bijvoorbeeld perfect in een kamer met als thema 'ruimte', 'heelal' of 'space'. De nachtlamp raket van Atelier Pierre Junior is in de kleur wit. Ook van deze leuke raket is een spaarpot gemaakt, die wij uiteraard ook in onze shop hebben. 

Oh en wat dacht je van de grijze olifanten nachtlamp Balthazar. Te leuk voor de jongens- en meisjes babykamer! Vind je voor de meisjes kamer een grijze olifantenlamp toch niet helemaal de juiste keuze, wees gerust, Zusjez heeft deze lamp ook in de kleur roze. De nachtlamp Balthazar past perfect in een kinderkamer met als thema safari. 

Kinderkamers met als thema bosdieren is en blijft favoriet. Atelier Pierre Junior heeft voor dit thema ook erg leuke nachtlampjes. Neem bijvoorbeeld de nachtlamp zwaan, met de naam Dam Blanche, ze staat perfect op elke kinderkamer, maar past uiteraard helemaal in de bosdieren kinderkamer!  

Atelier Pierre Junior | spaarpot 

Van Cesar de Vos, Dame Blanche de Zwaan, Hakuna de Leeuw en van de raket heeft Atelier Pierre Junior ook spaarpotten gemaakt! Elk dier, maar ook de raket, past goed op al het gespaarde geld. Erg populair zijn de spaarpotten Nijntje. Nijntje spaarpotten zijn er ook in verschillende kleuren en modellen te verkrijgen. Zusjez heeft in haar collectie van Atelier Pierre de spaarpotten Nijntje Leest. Nijntje zit in een geel, rood of blauw jasje heerlijk een boekje te lezen, terwijl zij ondertussen al het gespaarde geld voor je bewaard. Daarnaast hebben wij de spaarpot Nijntje waarbij het lieve konijn staat. Deze Nijntje spaarpot komt in kleuren Nijntje Warm Terra, Warm Powder, Warm Eucalyptus en Warm Silver Blue. 

De spaarpotten van Atelier Pierre Junior zijn ontzettend leuk om te geven en te krijgen als cadeau voor een kinderverjaardag, maar het is ook een erg orgineel kraamcadeau. Wij bij Zusjez pakken het cadeau graag gratis feestelijk voor je in. 

Atelier Pierre Junior staat bekend om een mooi strak design en past perfect in kinderkamers met een nordic style. De figuren nachtlampen en spaarpotten passen uiteraard ook perfect bij een kinderkamer of babykamer met aeen thema als bosdieren, safari of 'fly me to the moon'.

Atelier Pierre Junior | Zusjez.nl

       

© 2017 - 2023 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel