Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

 

ATELIER PIERRE JUNIOR

Atelier Pierre Junior is een belgisch merk, dat eerder bekend was onder de naam BB Collections. Atelier Pierre Junior is vooral bekend om haar leuke nachtlampen, spaarpottten en stationary.

Atelier Pierre Junior nachtlampen

Een van de bestellers van Atelier Pierre Junior is de nachtlamp in de vorm van een vos. Deze vossen nachtlamp heeft de guitige naam Cesar meegekregen en is bij Zusjez te verkrijgen in de kleuren oranje, wit en blauw/groen. Van deze vos hebben wij overigens ook de spaarpot en hele leuke tekenpotloden!

Het nachtlampje in de vorm van een rakket, met de naam To the Moon, is ook erg leuk en past bijvoorbeeld perfect in een kamer met als thema 'ruimte', 'heelal' of 'space'. De nachtlamp rakket is er in de kleuren wit, blauw en groen. Oh en wat dacht je van de grijze olifanten nachtlamp Balthazar. Te leuk voor de jongens- en meisjes babykamer! Vind je voor de meisjes kamer een grijze olifantenlamp toch niet helemaal de juiste keuze, wees gerust, Zusjez heeft deze lamp ook in de kleur roze.  Verder zijn voor een meisjes kinderkamer nachtlampjes in de vorm van een zwaan (Dame Blanche) en een eekhoorn (Betty) ook erg leuk! 

Weet je nog niet of je een jongen of een meisje krijgt, maar wil je wel al een nachtlampje hebben voor op de babykamer? Dan zijn de wolken nachtlampjes van Atelier Pierre Junior erg leuk. Nieuw in de collectie van Atelier Pierre is het (nacht)lampje van Meneer de Uil uit de Fabeltjeskrant. Ook als je (kind) nooit de Fabeltjeskrant heeft gekeken, is deze lamp van Atelier Pierre erg leuk voor op de babykamer of kinderkamer. Deze lamp is USB-rechargable en wordt geleverd inclusief kabel. 

MyBoo nachtlampje spokenjager van Atelier Pierre Junior

Deze lamp van Atelier Pierre is een lief spookje, met de naam MyBoo, en werkt als nachtlamp en spokenjager inéén! Is jouw kind bang voor het donker en/of spoken? MyBoo komt to the rescue! Dit spokenjager nachtlampje jaagt alle spoken weg, zodat jouw kind heerlijk kan gaan slapen. Druk 2 seconden op de aan/uit knop hierdoor jaagt dit spookje door verschillende kleurenfases de slechte spoken weg. Het lampje gaat vanzelf na 10 minuten uit, maar wil je hem als nachtlamp gebruiken dan kan dit via de geleverde USB kabel.

Jouw kind kan op de website van ‘myBOO’ zijn of haar vriendelijke spookje registreren. Op die manier is voor ieder kind op de online wereldkaart zichtbaar welke steden en regio’s spokenvrij zijn. Heeft jouw kindje myBOO niet meer nodig? Via een QR-code op de verpakking vindt elk kind de weg om zijn of haar ‘myBOO’ door te geven aan een kansarm kind. 

Myboo nachtlamp is ontstaan uit een samenwerking tussen Atelier Pierre en het Belgische My Machine. MY Machine is een organisatie die scholieren wereldwijd de kans geeft om begeleid een creatief idee om te zetten tot een prototype. Kinderen op basisscholen bedenken een droommachine, die daarna samen door studenten van de hoge school verder wordt ontwikkeld tot een concept om uiteindelijk samen met leerlingen van het technisch middelbaar onderwijs te worden omgezet in een functionerend prototype. Hoe leuk is dit! 

Atelier Pierre Junior & spaarpotten en stationary 

Atelier Pierre Junior heeft uiteraard niet alleen nachtlampjes, maar ook stationary! Denk bijvoorbeeld aan de leuke wolken of raket magneten. Zoals ook al eerder gemeld heeft Atelier Pierre Junior ook erg leuke spaarpotten in de vorm van de vos, eekhoorn, raket of zwaan.

Atelier Pierre Junior staat bekend om een mooi strak design en past perfect in kinderkamers met een nordic style. De figuren nachtlampen en spaarpotten passen uiteraard ook perfect bij een kinderkamer of babykamer met als thema bosdieren of 'fly me to the moon'.

 

Merken:
Atelier Pierre Junior, Lillemor lyfestyle, Bloomingville mini, Bonnika poppen, Chispum, Craffox, Design Claud, Eef Lillemor, Heico, Happy Horse, Jellycat, Jollein, Kids Concept, Kid O, Eina Design, Land of Kids, Lapin & Me, Little Dutch, Little & Pure, Maileg, Meiya & Alvin, Michelle Carslund, MiekinVorm, Mies&Co, Mijksje, Mimirella, Oyoy mini, Petit Collage, Petit Monkey, Picca Loulou, Pom le Bonhomme, Poppie Toys, Sebra, Tender Leaf Toys, Tikiri Toys, Up!Warsaw, Wild & Soft, WWF Cub Club

© 2017 - 2020 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel