per pagina
Sorteer op
    1 - 12 van 21 resultaten
  • 1
  • 2

Plant & bloem knuffels!

Ben jij op zoek naar een lieve, zachte of stoere knuffel die ook nog eens uniek is? Het bekende Engelse knuffelmerk Jellycat weet hier wel raad mee! Jellycat heeft namelijk de Amuseable lijn. De Amuseable knuffels van Jellycat kunnen voorwerpen, eten of drinken zijn, maar ook knuffels in de vorm van een plant of bloem! Uiteraard zijn al deze knuffels heerlijk zacht en naast knuffelen, staan de Amuseable knuffel planten en bloemen ook nog eens mooi als decoratie op de babykamer of kinderkamer. Groot voordeel, je hoeft deze planten en bloemen knuffels geen water te geven ;-).

Denk je aan planten en bloemen, dan denk je ook aan bijen, vlinders en lieveheersbeestjes. Gelukkig heeft Jellycat ook van deze lieve en leuke insecten prachtige knuffels gemaakt zoals Layla Ladybird, Sandy Snail of Butterfly Beatrice!  Ontzettend leuke knuffels waar je direct verliefd op wordt. 

Ben je ook zo dol op de herfst en/of mooie wandelingen door het bos? Gelukkig heeft Jellycat ook aan dennenappels, eikels, kastanjes en paddenstoelen gedacht! Als de dagen weer korter worden en buiten spelen minder vaak kan, helpen deze knuffels van Jellycat je er wel door heen. En als de herfst weer klaar is met de wind en de regen, ndaert de kerst alweer. Jellycat heeft prachtige dennenboom/kerstboom knuffels, maar bijvoorbeeld ook een hulstblad in haar collectie. 

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel