per pagina
Sorteer op
    1 - 12 van 29 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

Maileg knuffel konijnen

Bij Zusjez begrijpen we dat speelgoed meer is dan alleen vermaak – het is een bron van vreugde, creativiteit en avontuur. Of ze nu groot of klein zijn, onze Maileg knuffel konijntjes zitten vol leven! Deze vrolijke konijnen hebben een overvloed aan vriendelijke kenmerken en charmante details die de verbeelding van kinderen prikkelen en hen uitnodigen in een wereld vol verhalen.

De Maileg konijn is charmant en gedetailleerd

Elk Maileg konijntje is met zorg en aandacht voor detail ontworpen. Van hun schattige snuitjes tot hun zachte, knuffelbare lichamen, deze konijntjes stralen vriendelijkheid uit. Hun prachtige outfits, die variëren van elegante jurken tot casual speelkleertjes, zorgen ervoor dat elk konijntje uniek is en klaar voor elk avontuur dat je kunt bedenken.

Een tijdloze collectie

De Maileg konijntjes en konijnen zijn een van de eerste originele collecties van Maileg. Deze collectie, geliefd en gekoesterd door velen, blijft zich vernieuwen en verbeteren met elke herontwerp. Dit maakt de Maileg konijntjes niet alleen een geweldig speelgoed, maar ook een waardevolle verzameling die generaties lang gekoesterd kan worden. De vrolijke vrienden van Maileg brengen eindeloze glimlachen en verhalen in je huis en blijven een bron van vreugde voor zowel kinderen als volwassenen.

Ontdek de Verschillende Maileg konijnen en hun maten

Maileg konijnen komen in diverse vormen en maten, waardoor er altijd een perfect vriendje voor elk kind te vinden is. Je hebt konijnen met rechtopstaande oren, de zogeheten "rabbits," en konijnen met hangende oren, de "bunnies." Daarnaast zijn er verschillende termen zoals my, micro, mini, en miniatuur, evenals maten die variëren van size 1 tot en met size 4.

Het kan begrijpelijkerwijs een beetje verwarrend zijn om te weten welk knuffelkonijn bij welke kledingoutfit of meubels past. Om je te helpen, hebben we hieronder een schema opgesteld dat hopelijk alle verwarring wegneemt en je precies laat zien welke outfits en meubels geschikt zijn voor elk type Maileg konijn.

* Toelichting schema: Konijnen oortjes omhoog = Rabbits, Konijnen oortjes omlaag = Bunnies

MaatBunniesRabbitsMeubels
My ~11 cmMiniatuur/muis
Micro~13 cm~16 cmMiniatuur/muis
Size 1~22 cm~26 cmMiniatuur
Size 2~26 cm~32 cmMiniatuur
Size 3~42 cm~29 cmMedium/large
Size 4~52 cm~63 cm 


De Maileg konijntjes in de maten my, micro, size 1 en 2 passen ook in het Maileg poppenhuis miniatuur (Maileg Dollhouse miniature). De meubeltjes miniatuur passen uiteraard ook in dit poppenhuis. 

Waarom Kiezen voor Maileg Konijntjes?

Hoogwaardige Kwaliteit: Elk Maileg konijntje is gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan en veilig zijn voor kinderen.

Uniek Ontwerp: De charmante en gedetailleerde ontwerpen zorgen ervoor dat elk konijntje een persoonlijkheid heeft die je hart steelt.

Creatief Spelen: Met een breed scala aan outfits en accessoires stimuleert Maileg eindeloos creatief spel en verhalen vertellen.

Tijdloos en Duurzaam: Deze konijntjes zijn niet alleen speelgoed, maar ook een waardevolle verzameling die generaties lang meegaat.

Bij Zusjez zijn we trots om de betoverende wereld van Maileg knuffel konijntjes aan te bieden. Breng de magie van Maileg in huis en ontdek waarom deze konijntjes zo bijzonder zijn. Bezoek onze webshop en laat je inspireren door onze prachtige collectie.

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel