Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina


TIKIRI | De leukste bijtringen, rammelaars en badspeelgoed inéén

Zusjez heeft in haar collectie het oh zo leuke merk Tikiri! Tikiri maakt bijt- en badspeeltjes die ook zijn te gebruiken als accessoires voor de baby- of kinderkamer! De bijt- en badspeeltjes van Tikiri zijn namelijk te leuk om te zien.

De bijt- en badspeeltjes van 'My first zoo collectie' van Tikiri bestaan uit zes dieren, te weten de olifant, zebra, leeuw, nijlpaard, krokodil en giraf.  De Tikir bijt- en badspeeltjes zijn gemaakt van honderd procent natuurruber van de hevea boom en wordt gekleurd door middel van plantaardige kleurstoffen. Tikiri heeft bewust gekozen voor natuurlijke materialen, zodat jouw kindje veilig op het speelgoed kan bijten. En belangrijk om te weten is dat er geen luchtgaatjes in de bijt- en badspeelgoed zitten, zodat er zich geen zeepresten en bacterieen in kunnen ophopen!  

Het speelgoed van Tikiri kan ook worden gebruikt als decoratie. Zet bijvoorbeeld het leeuwen badspeeltje in het Up!Warsaw 'Circustent' wandkastje of plaats het nijlpaarden bijtspeeltje op een roze wandplank van EinaDesign in combinatie met de poster 'Neushoorn' van DesignClaud!
 

Zusjez | Tikiri badspeelgoed


MERKEN  Atelier Pierre Junior, Aykasa, Bloomingville mini, Bonnika, Chispum, Craffox, DesignClaud, Eeflillemor, Eina Design, Heico, Happy Horse, Jellycat, Jollein, Kids Concept, Kid O, Land ofKids, Lapin & Me, Little Dutch, Little & Pure, Maileg, Meiya & Alvin, Michelle Carslund, MiekinVorm, Mies&Co, Mijksje, Mimirella, Noukie's, Oyoy mini, Petit Collage, Petit Monkey, Picca Loulou, Pom le Bonhomme, Poppie Toys, Sebra, Tender Leaf Toys, Tikiri Toys, Uitgeverij kinderboeken, Up!Warsaw , Wild & Soft , WWFCub Club

© 2017 - 2022 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel