ZOEKEN OP KLEUR | Kinderkamer decoratie & speelgoed

Ben jij op zoek naar kinderkamer decoratie, speelgoed of een cadeau met een specifieke kleur? Bij Zusjez hebben wij de kinderkameraccessoires, speelgoed en kinderservies ook ondergebracht in diverse kleurcategorieën. Dat zoekt wel zo makkelijk.

Zoek op:

RozeGrijs
Geel / GoudNaturel / Bruin
BlauwRood / Oranje
Mint / Groen Multicolour
Zwart / Wit 

 

Kleuren in trends en woonstijlen

Kleuren er zijn er zoveel van, en per kleur dan ook nog vele kleurschakeringen. Naast dat kleuren natuurlijk smaak gevoelig zijn, de één is dol op roze en geel de ander houd alleen van zwart wit, is kleur ook trend gevoelig. In babykamers en kinderkamers zie je deze trend in kleuren zeker terug. Zo is oker geel al enige tijd een trend die in veel babykamers en kinderkamers terug komt, nu komen daar de aardse tinten groen en terra bij. Maar ook in de diverse woonstijlen zie je kleurencombinaties terug. Neem bijvoorbeeld de industriele en monochroom woonstijl veelal zwart wit met stoere materialen als hout en staal. Maar bij de nordickids stijl is de basis naturel en soms wat sobere kleuren combinaties. In de nordickids kinderkamers wordt voornamelijk gebruik gemaakt van zand en grijstinten met een vleugje roze of blauw.

Naturel en pasteltinten

Naast de trends die bijvoorbeeld via instagram mooi te volgen zijn wordt er voor een babykamer vaak ook gekozen voor zachte natuurlijke en pasteltinten. Maar ook de kleutermeisjes willen vaak niets liever dan een echte roze meisjeskamer, bij Zusjez hebben wij een groot assortiment aan pastel en roze getinte accessoires. 
 

MERKEN  Atelier Pierre Junior, Aykasa, Bloomingville mini, Bonnika, Chispum, Craffox, DesignClaud, Eeflillemor, Eina Design, Heico, Happy Horse, Jellycat, Jollein, Kids Concept, Kid O, Land ofKids, Lapin & Me, Little Dutch, Little & Pure, Maileg, Meiya & Alvin, Michelle Carslund, MiekinVorm, Mies&Co, Mijksje, Mimirella, Noukie's, Oyoy mini, Petit Collage, Petit Monkey, Picca Loulou, Pom le Bonhomme, Poppie Toys, Sebra, Tender Leaf Toys, Tikiri Toys, Uitgeverij kinderboeken, Up!Warsaw , Wild & Soft , WWFCub Club

   

© 2017 - 2021 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel