per pagina
Sorteer op
    1 - 12 van 35 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

Badspeelgoed & badboekjes  

Zusjez heeft genoeg keuze aan badspeelgoed van het oh zo leuke merk Tikiri toys! Tikiri maakt badspeeltjes die ook zijn te gebruiken als decoratie voor de baby- of kinderkamer! De badspeeltjes van Tikiri zijn namelijk te leuk om te zien.

De badspeeltjes van 'My first zoo collectie' van Tikiri bestaan uit zes dieren. De grijze olifant, de zwart witte zebra, de gele leeuw, de roze nijlpaard, de groene krokodil en de gele giraf zijn deze zes dieren. Tikiri maakt al haar badspeeltjes van honderd procent natuurruber van de hevea boom en wordt gekleurd door middel van plantaardige kleurstoffen. Tikiri heeft dus bewust gekozen voor natuurlijke materialen, zodat jouw kindje veilig met het badspeelgoed kan spelen.  Oh en niet onbelangrijk om te weten! In het badspeelgoed zitten geen luchtgaatjes, zodat er zich geen zeepresten en bacterieen in kunnen ophopen. Inmiddels heeft Tikiri al meerdere series zoals mijn eerste boederijdiertjes en mijn eertste oceaandiertjes. 

Petit Monkey heeft ontzettend leuke badboekjes, die ook leuk zijn onder de douche of gewoon in de box. Het badboekje is een magisch boekje. De tekeningen in dit magische badboekje krijgen een kleur als het in aanraking komt met water. Het is net magie! In het badboekje zie je allemaal leuke afbeeldingen van diertjes. Een mooi magisch badboekje van Petit Monkey voor baby's en peuter om mee te spelen.

Petit Monkey heeft ook een leuke badpuzzel bestaande uit 16 verschillende puzzelstukjes. De puzzel is verpakt in een geel waterdoorlatend zakje dat je kan gebruiken om ze na het baden weer in op te bergen. De puzzelstukjes zijn niet bedoeld om op te bijten. 

Mushie heeft leuke stapeltorens en elk torentje heeft aan de onderkant gaatjes, zodat het water er leuk door heen kan stromen. Met deze stapeltorens van Mushie kan je lekker in bad spelen, maar ook op je kamertje. 

 

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel