Sorteer op
Sorteer op


DINOSAURUS BABYKAMER OF KINDERKAMER

Is jouw jongen of meisje helemaal weg van dinosaurussen? Gelukkig heeft Zusjez dan voldoende leuke items van dino's voor de (baby-) en kinderkamer. Zo hebben wij voor aan de muur een stoere poster van dinosaurussen en een schattig wandhaakje van een dino. Het mammoet dierenhoof van Wild&Soft mistaat ook niet in een dinosaurussenkamer. Jellycat heeft ook leuke en vooral stoere dinosaurus knuffels.

Bij een dino-kamer passen de kleuren groen, grijs/blauw, bruin en beige erg goed. Deze kleuren kunnen goed terug terugkomen in de kussens, beddengoed en accessoires. Een tip van Zusjez! Houdt de basis licht als je kiest voor donker gekleurde accessoires.

Mammoet kamer

Is jouw jongen of meisje helemaal weg van de mammoet? Zusjez heeft in haar assortiment de collectie NEO van Kids Concept. Deze collectie is volledig toegewijd aan de mammoet. Zo hebben wij onder andere de mammoet schommelstoel van Kids Concept. Wauw wat is hij gaaf! Door zijn zachte wollige vacht heeft hij de uitstraling van een grote mammoet en is tegelijkertijd heerlijk zacht. Deze stoere mammoet schommelstoel staat niet alleen te pronken in de kinderkamer of woonkamer, maar hij zal ook een vriend zijn voor jouw kind. Het mammoet dierenhoofd combineert goed met deze schommelstoel. En het mammoetkussen van Kids Concept is ook erg leuk om neer te leggen in een ledikant of kinderbed. 

Bij een mammoetkamer passen de kleuren groen, grijs, bruin en beige erg goed. Deze kleuren kunnen goed terug terugkomen in de kussens, beddengoed en accessoires. Een tip van Zusjez! Houdt de basis licht als je kiest voor donker gekleurde accessoires.

 

© 2017 - 2020 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel