Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

 

DE MUIZEN & KLEDING VAN MAILEG

Zusjez heeft de leukste collectie van Maileg! De muizen in luciferdoosjes of in koffertjes zijn te schattig en zijn er in verschillende uitvoeringen en grote. Neem de tent mee en de muizen kunnen ook heerlijk op vakantie. Een paar strandstoelen en een strandhuisje kunnen dan uiteraard ook niet ontbreken. De muizen kunnen ook worden gebruikt in een poppenhuis! Met de muizen valt genoeg leuke avonturen te beleven. 

Van superhero naar muis in ondergoed

Soms heb je muizen die geloven dat zij superhelden zijn. Speciaal voor deze muizen heeft Maileg een super hero pakje ontworpen. Een mooi maskertje voor de ogen en een cape om de nek en de muis vliegt zo weg om de wereld te redden. Soms moeten super hero muizen ook uitrusten en gaan zij slapen in hun eigen bedje/koffertje. In muizenland zijn er niet alleen superhelden, maar ook muisjes die de clown uithangen! Muisjes met een schattig clownspakje aan die graag in de circustent van Up!Warsaw hun act opvoeren. Broer en zus muis gaan gelukkig graag naar het circus om vermaakt te worden! Alle muizen hebben ook een engeltje die over hun waakt, de Maileg engel muis is goed te herkennen aan haar engelen vleugels en mooi jurk. Er zijn ook muizen die van reizen houden. Broer en zus Maileg Hiking muis houden van lange wandelingen over ruig terrein en zij slapen in hun slaapzak onder de sterrenhemel. En Cowboy Maileg muis reist met zijn koffer regelmatig mee met Maileg Muis meisje met haar tipi tent.

Naast de muizen heeft Zusjez uiteraard ook de konijnen, accessoires en knuffels van Maileg in haar assortiment. Snuffel dus gerust maar verder voor al het leuks van Maileg!

MERKEN  Atelier Pierre Junior, Aykasa, Bloomingville mini, Bonnika, Chispum, Craffox, DesignClaud, Eeflillemor, Eina Design, Heico, Happy Horse, Jellycat, Jollein, Kids Concept, Kid O, Land ofKids, Lapin & Me, Little Dutch, Little & Pure, Maileg, Meiya & Alvin, Michelle Carslund, MiekinVorm, Mies&Co, Mijksje, Mimirella, Noukie's, Oyoy mini, Petit Collage, Petit Monkey, Picca Loulou, Pom le Bonhomme, Poppie Toys, Sebra, Tender Leaf Toys, Tikiri Toys, Uitgeverij kinderboeken, Up!Warsaw , Wild & Soft , WWFCub Club

   

 

© 2017 - 2021 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel