per pagina
Sorteer op
    1 - 12 van 19 resultaten
  • 1
  • 2

Tikiri toys
Badspeelgoed & Bijtspeelgoed

Zusjez heeft in haar collectie het oh zo leuke merk Tikiri Toys! Tikiri maakt bijt- en badspeeltjes die ook zijn te gebruiken als accessoires voor de baby- of kinderkamer! De bijt- en badspeeltjes van Tikiri zijn namelijk te leuk om te zien.

My first zoo badspeeltjes  

My First Zoo is een onwijs leuke serie bad- en bijtspeelgoed van Tikiri Toys. De My First Zoo speeltjes van Tikiri Toys zijn geïnspireerd op de leukste dieren uit de dierentuin. Ontmoet Olifant, Giraf, Leeuw, Nijlpaard, Zebra en Krokodil!

In het bijt- en badspeeltje zit een een belletje verstopt, zodat het ook nog eens als rammelaar kan worden gebruikt. Jouw kleintje kan dus de hele dag spelen met de My First Zoo diertjes. In de box kan jouw baby heerlijk rammelen of sabbelen op de speeltjes en in bad wordt het een groot spetter fontein! Voor wat oudere kinderen zijn de dieren van My First Zoo van Tikiri Toys ook leuk om mee dierentuintje te spelen. Laat ze van blokken of dublo een dierentuin bouwen en zet de dieren veilig vast in hun zelf gebouwde kooien.

My first farm badspeeltjes

My First Farm is een onwijs leuke serie bad- en bijtspeelgoed van Tikiri Toys. De My First Farm speeltjes van Tikiri Toys zijn geïnspireerd op de leukste dieren van de boederij. Ontmoet Koe, Schaap, Varken, Kuiken, Koe, Paard en Hond!

In het bijt- en badspeeltje zit een een belletje verstopt, zodat het ook nog eens als rammelaar kan worden gebruikt. Jouw kleintje kan dus de hele dag spelen met de My First Farm diertjes. In de box kan jouw baby heerlijk rammelen of sabbelen op de speeltjes en in bad wordt het een groot spetter fontein! Voor wat oudere kinderen zijn de dieren van My First Farm van Tikiri Toys ook leuk om mee boederijtje te spelen. Laat ze van blokken of duplo een boederij bouwen en laat de dieren er heerlijk rond rennen.

Tikiri Toys veilig en mileubewust

De Tikir bijt- en badspeeltjes zijn gemaakt van honderd procent natuurruber van de hevea boom en ze worden gekleurd door middel van plantaardige kleurstoffen. Tikiri Toys heeft bewust gekozen voor natuurlijke materialen, zodat jouw kindje veilig op het speelgoed kan bijten. En belangrijk om te weten is dat er geen luchtgaatjes in de bijt- en badspeelgoed zitten, zodat er zich geen zeepresten en bacterieen in kunnen ophopen! 

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel