per pagina
Sorteer op
    1 - 12 van 16 resultaten
  • 1
  • 2

Drinkbekers voor kinderen

Niets is zo belangrijk dan dat kinderen goed drinken. Zusjez heeft daarom mooie drinkbekers die kinderen zelf goed kunnen vasthouden en die ook tegen een stootje kunnen. Wij weten namelijk uit ervaring dat een beker nog weleens wil omvallen ;-). Uiteraard hebben wij alleen drinkbekers in onze collectie die geen schadelijke stoffen bevatten en die voldoen aan de richtlijnen die de Nederlandse Voedselwaren Autoriteit stelt aan kinderservies. Zo hebben wij bewust geen bamboe drinkbekers in onze collectie. 

Drinkbekers kind

Bij Zusjez hebben we bekers van het merk Mushie. De bekers komen in een set van 2. De Mushie drink bekers zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch. De drinkbekers hebben een inhoud van 200 ml en breken niet wanneer je het laat vallen. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor in de vaatwasser en magnetronHet servies van Mushie is gemaakt in zachte en vrolijke kleuren. Door hun strakke vormgeving eenvoudig, maar elegant. De kleuren matchen onderling prachtig met elkaar, dus kies jij voor één mooie kleur of mix je liever wat kleuren, alles kan!

Verder hebben we nog drinkbekers van het Deens merk ByLilleVilde. De silicone beker-met-deksel van het Deense merk By Lille Vilde is de perfecte eerste beker voor kinderen om zelfstandig te leren drinken. De beker heeft twee handgrepen die zorgen voor een goede grip. 

Tuit deksels voor op de beker

Zusjez heeft ook handige tuit deksels van By Lille Vide in haar collectie. Tuit deksels zijn ideaal bij de volgende stap in de ontwikkeling van jouw kindje. Het flesje wordt langzaam overgenomen door drinken uit een beker, maar de overstap kan groot zijn en gaat gepaard met veel knoeienl. Als tussenstap is de tuit deksel super handig. De tuitdeksels van By Lille Vilde zorgen ervoor dat er weinig geknoeid kan worden. De deksels zijn gemaakt van siliconen waardoor ze flexibel zijn en op kleine bekers en kinderbekers passen. Ze zijn makkelijk schoon te spoelen met water, maar ze kunnen ook in de vaatwasser.

Rietjes

Verder hebben wij in onze collectie silicone rietjes van het merk By Lille Vilde. Kinderen (en ouders) vinden rietjes vaak fijn, omdat ze zo minder knoeien. Daarnaast zijn rietjes in de zomer erg handig. Op een zomerse dag in de tuin is het heerlijk om te kunnen drinken, maar insecten zijn ook dol op drinken. Met een rietje voorkom je dat er een bij of wesp wordt opgedronken.

Op de bekers van By Lille Vilde kan een bijpassende deksel worden geplaatst. De silicone rietjes uit de collectie van By Lille Vilde passen perfect door het gat van de deksel. Het gat heeft een diameter van 7 mm (standaard maat van de meeste rietjes).

Snackbekers

De Mushie snackcup is een handige beker met twee oren (voor een makkelijke grip) voor het eten van een snack! Deze snackbeker is gemaakt van siliconen en door zijn handige opening morsbestendig. De zachte opening in deze snackcup van Mushie zorgt ervoor dat de handjes van de baby, peuter of kleuter er gemakkelijk in en uit kunnen glijden, terwijl het voedsel veilig binnenin blijft. Deze snackbeker is een must-have voor kleine kinderen die veel onderweg zijn.

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel