Blog | De kinderkamer accessoires van Little Otja 

Heb jij ook zo'n zin om de babykamer of kinderkamer te gaan inrichten? Soms kan dit best wel een uitdaging zijn. Je wil graag een mooi, handige (en veilige) ruimte voor je kind creeren, maar moet ook rekening houden met een belangrijk detail. Je doet dit niet alleen voor jezelf, je kind moet het ook leuk vinden! Maak je geen zorgen, want Zusjez heeft een prachtig advies voor je. Wij denken namelijk dat het merk Little Otja perfect is om elke kinderkamer mooier te maken en dat het in de smaak valt bij je kind. Little Otja ontwerpt namelijk prachtige, trendy en verantwoorde accessoires voor de kinderkamer en kids! De kleuren en prints zijn neutraal, terwijl ze er toch vrolijk en lief uit zien.
 
Blog Zusjez | Little Otja
  Blog Zusjez | Little Otja
Litte Otja poster uil & poster birdie

Little Otja kinderkamer posters

De lieve en mooie illustraties van Little Otja zie je (bijna) altijd terug in haar collectie. Een hoofdrol is weggelegd voor de dieren in het Dennenbos. Een wereld die veel op de onze lijkt, maar hier loopt de tijd trager en het leven in het bos lijkt net iets magischer. Op de posters van Little Otja zie je dan ook vaak lieve prenten van een vos, konijn of een beer.Het kleurgebruik is neutraal en de posters hebben een matte finish, waardoor het rust maar ook gezelligheid uitstraalt. Perfecte decoratie dus voor op een babykamer of kinderkamer! Hang bijvoorbeeld een leuke poster van Little Otja boven het bed, bureau of commode en de kinderkamer krijgt direct meer sfeer.

Blog Zusjez | Little Otja  Blog Zusjez | Little Otja  Blog Zusjez | Little Otja
Little Otja poster Forest Bunch, Little Otja poster Gans

Little Otja heeft ook nog onwijs leuke ABC en telposter in haar collectie. Deze posters hangen niet alleen leuk op de kinderkamer, maar leert kids ook het alfabet en tellen tot 10 op een leuke en spelenderwijs. De ABC en 123 poster matchen ook goed bij elkaar, maar los hangen zij natuurlijk ook goed op de kinderkamer. 

Blog Zusjez [ Little Otja  Blog Zusjez | Little Otja  Blog Zusjez | Little Otja
Little Otja poster ABC, Little Otja poster 123

Little Otja posterhouder

De posters van Little Otja hebben wij in de formaten A4, A3 en A2. Eén poster van Little Otja hangt al leuk op de kinderkamer, maar meerdere posters maakt het nog leuker! Hang je twee posters in hetzelfde formaat naast elkaar of ga je juist voor een speelser effect en combineer je grote en kleine posters met elkaar? Alles kan, het is maar net wat je wil voor op de kinderkamer! De Little Otja posters hangen uiteraard prachtig in een mooie lijst. Een tip van ons: hang een poster ook eens op aan een posterhouder. Dat geeft de poster net even een stoerdere look. De posterhouders van Little Otja zijn erg mooi en van goede kwaliteit. Ook de posterhouders hebben wij in de maten A4, A3 en A2.

Blog Zusjez | Little Otja  Blog Zusjez | Little Otja

Little Otja kinder kaart

Little Otja heeft ook erg leuke kaartjes in dezelfde stijl als haar posters. Op de kaarten van Little Otja zijn de leuke bosdieren ook weer terug te vinden. Een prachtige uil, een lieve beer met hoed, een konijn met een strik of een hele toren van de leukste bosdieren! Een kaartje van Little Otja kan je dus heel leuk als accessoire op het bureau of een plank van de kinderkamer zetten, maar hangt bijvoorbeeld ook leuk aan de muur in combinatie met een Little Otja poster in het formaat 20x30 cm.

Een kinderkaartje kan je natuurlijk ook versturen of bij een cadeautje voegen met een leuk berichtje. Sommige bosdieren van Little Otja hebben een feestmuts op of willen de kaarsjes uitblazen op de verjaardagstaart. Welk kind wil nou niet zo’n leuke kaart ontvangen op zijn/haar verjaardag?!

Blog Zusjez | Little Otja   Blog Zusjez | Little Otja
Little Otja kaartje Vlinderdas, kaartje Hey Baby, kaartje Happy Hat, Kaartje Lorem Verjaardag

Little Otja groeimeter

Vind je het leuk om de groei van jouw kind bij te houden? Een groeimeter van Little Otja is dan misschien wel iets voor jou! Deze zijn namelijk heel leuk! De groeimeters komen in prachtige warme aardse kleuren en hebben allemaal een print van 1 of meerdere bosdiertjes. Naast handig is de groeimeter van Little Otja dus ook nog decoratief. De groeimeter is overigens gemaakt van milieuvriendelijk papier, waardoor je de groei van je kind eenvoudig bij kan houden door op de te meter te schrijven of te tekenen. De groeimeter gaat tot 150 cm en je kunt hem ophangen aan de muur met bijvoorbeeld een houten magnetische posterhouder.

Blog Zusjez | Little Otja  Blog Zusjez | Little Otja  Blog Zusjez | Little Otja

Little Otja groeimeter vos

D u u r z a m e  c o l l e c t i e

Wij zijn altijd op zoek naar mooie merken die bij het maken van hun collectie ook rekening houden met het milieu. Little Otja geeft gelukkig ook om de wereld waarin we leven. Daarom proberen zij zoveel mogelijk gebruik te maken van natuurlijke materialen van hoge kwaliteit. Al producten van Little Otja worden gemaakt in samenwerking met 100% vriendelijke bedrijven over de hele wereld.

BLog Zusjez | Little Otja  BLog Zusjez | Little Otja  BLog Zusjez | Little Otja
Little Otja kaartje vos met bloemen

Zusjez zit nooit stil en we krijgen regelmatig nieuwe items binnen. Benieuwd naar wat nog meer gaat komen? Houd onze website en instagram goed in de gaten en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

L i e f s , Zusjez

 

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel