Little Otja | Blog

Zusjez heeft er weer een heerlijk nieuw merk bij. Wij zijn er verliefd op! Met een kleine tromroffel kondigen wij aan dat je nu bij ons al het leuks van LITTLE OTJA kan shoppen. Little Otja ontwerpt prachtige, trendy en verantwoorde accessoires voor de kinderkamer en kids! De kleuren en prints zijn neutraal, zodat het eigenlijk wel in elke kinderkamer past.

D u u r z a m e  c o l l e c t i e
Wij zijn altijd op zoek naar mooie merken die bij het maken van hun collectie ook rekening houden met het milieu. LITTLE OTJA geeft gelukkig ook om de wereld waarin we leven. Daarom proberen zij zoveel mogelijk gebruik te maken van natuurlijke materialen van hoge kwaliteit. Al producten van Little Otja worden gemaakt in samenwerking met 100% vriendelijke bedrijven over de hele wereld.

LITTLE OTJA | KAARTEN | ZUSJEZ

De lieve en mooie illustraties van Little Otja zie je (bijna) altijd terug in haar collectie. Een hoofdrol is weggelegd voor de dieren in het Dennenbos. Een wereld die veel op de onze lijkt, maar hier loopt de tijd trager en het leven in het bos lijkt net iets magischer. Op de kaartjes van Little Otja zie je dan ook lieve prenten van een vos, konijn of een beer. Onwijs leuke decoratie voor op de kinderkamer. Hang bijvoorbeeld een leuke kaart en poster van Little Otja op een muur in de kinderkamer!

Een kinderkaartje kan je natuurlijk ook versturen of bij een cadeautje voegen met een leuk berichtje. Sommige bosdieren van Little Otja hebben een feestmuts op of willen de kaarsjes uitblazen op de verjaardagstaart. Welk kind wil nou niet zo’n leuke kaart ontvangen op zijn/haar verjaardag?!

LITTLE OTJA | KINDERKAMERPOSTERS | ZUSJEZ

Op de posters van Little Otja zijn de leuke bosdieren ook weer terug te vinden. Een prachtige uil, een lieve beer met hoed, een konijn met een strik of een hele toren van de leukste bosdieren! Het kleurgebruik is neutraal en de posters hebben een matte finish, waardoor het rust maar ook gezelligheid uitstraalt. Perfect dus voor op een babykamer of kinderkamer!

De posters van Little Otja hebben wij in de formaten A4, A3 en A2. Eén poster van Little Otja hangt al leuk op de kinderkamer, maar meerdere posters maakt het nog leuker! Hang je twee posters in hetzelfde formaat naast elkaar of ga je juist voor een speelser effect en combineer je grote en kleine posters met elkaar? Alles kan, het is maar net wat je wil voor op de kinderkamer! Nog een tip van ons: hang een poster op aan een posterhouder. Dat geeft de poster net even een stoerdere look. De posterhouders van Little Otja zijn erg mooi en van goede kwaliteit. Ook de posterhouders hebben wij in de maten A4, A3 en A2.

LITTLE OTJA | GROEIMETERS | ZUSJEZ

Vind je het leuk om de groei van jouw kind bij te houden? Een groeimeter van Little Otja is dan misschien wel iets voor jou! Deze zijn namelijk heel leuk! De groeimeters komen in prachtige warme aardse kleuren en hebben allemaal een print van 1 of meerdere bosdiertjes. Naast handig is de groeimeter van Little Otja dus ook nog decoratief. De groeimeter is overigens gemaakt van milieuvriendelijk papier, waardoor je de groei van je kind eenvoudig bij kan houden door op de te meter te schrijven of te tekenen. De groeimeter gaat tot 150 cm en je kunt hem ophangen aan de muur met bijvoorbeeld een houten magnetische posterhouder.

Zusjez zit nooit stil en we krijgen regelmatig nieuwe items binnen. Benieuwd naar wat nog meer gaat komen? Houd onze website en instagram goed in de gaten en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

L i e f s , Zusjez

 

© 2017 - 2023 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel