Maileg muizen

Wie de Maileg muizen nog niet kent, dit zijn kleine knuffel muisjes in het formaat van een poppenhuis popje. De muisjes zijn gemaakt van linnen en hebben allemaal een schitterende outfit aan. De Maileg muisjes hebben ook een eigen kledinglijn, poppenhuizen, meubeltjes en bijbehorende accessoires. Voor kinderen is het speelgoed van Maileg onwijs leuk! Met de muisjes kunnen de mooiste avonturen worden beleefd.


          


De Maileg muizen familie is groot, want naast opa en oma muis zijn er nog vader en moeder, grote broer en zus, kleine broer en zus en baby muisjes. Hoe jonger het muisje hoe kleiner het formaat. Elk muisje heeft zijn eigen outfit, die ook uit kan. Voor papa en mama, grote broer en zus en kleine broer en zus heeft Maileg los leuke poppenkleding verkrijgbaar. Hoe leuk is het dat jouw kind de muisjes kan omkleden voor verschillende gelegenheden. Mooie baljurken, koninklijke outfits, pyjama´s maar ook werkkleding voor een kok, ober of huishoudster.

De Maileg muizen worden geregeerd door de Koninklijke muizen familie. Koning en koningin muis hebben inmiddels een reeks muizen kinderen. De jongste muisjes uit de koninklijke familie zijn de Maileg Royal twins. Alle adellijke muisjes hebben een prachtig Maileg kasteel waarin zij wonen.

 

     
Omdat de koninklijke muizen familie zo groot is, hebben ze sinds 2022 een Maileg ober muis en Maileg huishoudster muis in dienst genomen die het huishouden in het kasteel bestieren :-).

      


De Maileg muisjes houden ook van vakantie. Het ene muisje houdt meer van het strand, terwijl de ander liever gaat wandelen in de wilde natuur. Hiking muis grote broer en zus trekken regelmatig de bergen in met hun tent en roeiboot om de wildste avonturen mee te maken. In de avond rusten zij bij een knapperend vuurtje uit. Terwijl de Maileg beach muisjes niets liever dan de zee in duiken, met hun surfboard, zwemband of luchtbedden. Om daarna lekker bij te komen onder de parasol op hun strandstoeltjes.
 

         

Voor bijna alle muisjes heeft Maileg heerlijke poppenhuis bedjes zodat zij na een dag hard werken of spelen heerlijk kunnen slapen. Ook pyjama’s en nachtjaponnen genoeg voor een heerlijk slaapcomfort. Slapen kan in een houten of metalen poppenhuis bedje, wiegje of ledikant. Maar sommige Maileg muisjes trekken zich lekker terug in hun eigen luciferdoosjes.

Voor de ‘gewone’ muisjes heeft Maileg een prachtig houten poppenhuis, voor de koninklijke familie een heus kasteel en voor de ‘kerst’ muisjes een Ginger Bread House (koekjeshuis). Uiteraard hebben de Maileg muisjes ook hun eigen poppenhuis meubeltjes en accessoires. Die perfect passen in al hun huizen. Stoelen, bankjes, tafels, lampen, vloerkleden, een spiegel, bad, theeservies, een keukentje. Noem het maar op en de Maileg muisjes hebben het.

          


Voor kinderen is het ontzettend leuk om de Maileg collectie te sparen. Voor elke verjaardag, feestdag of gewoon zomaar is wel een Maileg cadeautje te bedenken. Maar pas op, kinderen die eenmaal gek zijn van de Maileg muisjes stoppen niet meer met sparen ;-). Bij Zusjez vind je in ieder geval een hele grote collectie aan Maileg items die wij met liefde leuk voor je inpakken en snel naar je toe sturen!

Zusjez zit nooit stil en we krijgen regelmatig nieuwe items binnen. Benieuwd naar wat nog meer gaat komen? Houd onze website en Instagram goed in de gaten en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

L i e f s , Zusjez

© 2017 - 2023 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel