BLOG | Maileg muizen

Wie de Maileg muizen nog niet kent, dit zijn kleine knuffel muisjes in het formaat van een poppenhuis popje. De muisjes zijn gemaakt van linnen en hebben allemaal een schitterende outfit aan. Meestal komen de muisjes ook in mooi doosje zoals een luciferdoosje of een sigarendoosje die zij gebruiken als bedje. De doosje zijn versierd met liefelijke illustraties waar Maileg zo om bekend staat. De Maileg muisjes hebben ook een eigen kledinglijn, een houten poppenhuis of een heus kasteel, meubeltjes en bijbehorende accessoires. Voor kinderen is het speelgoed van Maileg onwijs leuk! Met de muisjes kunnen de mooiste avonturen worden beleefd.

Blog | Maileg muisjes   Blog | Maileg muisjes 
Maileg poppenhuis muisjes  

Maileg muisje maat & kleding

De Maileg muizen familie is groot, want naast opa en oma muis zijn er nog vader en moeder muis, grote broer en zus muis, kleine broer en zus muis en het baby muisje. Hoe jonger het muisje hoe kleiner het formaat. Elk muisje heeft zijn eigen outfit die bijna altijd helemaal uit kan. Voor papa en mama, grote broer en zus en kleine broer en zus heeft Maileg los prachtige poppenkleding verkrijgbaar. Hoe leuk is het dat jouw kind de muisjes kan omkleden voor verschillende gelegenheden? Een mooie baljurk, een koninklijke outfit, een pyjama maar ook werkkleding voor bijvoorbeeld een kok, ober of huishoudster.

Bij het kopen van Maileg kleding voor muisjes moet je wel goed opletten voor welk muisje je de kleding koopt, want kleding moeder muis zal muis kleine zus veels te groot zitten. Hieronder hebben wij van elke serie muis de maten neergezet, zodat je nooit met de verkeerde kledingset komt te zitten :-).    


Blog | Maileg muisjes   Blog | Maileg muisjes
Maileg muis kleding trui & rok grote zus
Maileg muis badpak grote zus

Maileg muis koninklijke familie

De Maileg muizen worden geregeerd door de Koninklijke muizen familie. Koning en koningin muis hebben inmiddels een hele reeks muizen kinderen. Elk koninlijk muizenlid heeft een prachitge outfit aan en uiteraard dragen deze Maileg muisjes ook een gouden kroontje of diadeem. De jongste muisjes uit de koninklijke familie zijn de Maileg Royal twins. Alle adellijke muisjes hebben een prachtig Maileg kasteel waarin zij wonen. Omdat de koninklijke muizen familie zo groot is, hebben ze ook personeel in dienst zoals een ober, huishoudster en kok! 

Blog | Maileg muisjes   Blog | Maileg muisjes
Maileg prinses muis kleine zus, Maileg muis prinses op de erwt 

Maileg muisjes zomer collectie

De Maileg muisjes houden van zon, zee en strand! De Maileg beach muisjes doen niets liever dan de zee in duiken, met hun surfboard over de zee scheren of rond dobberen op zee met een zwemband of luchtbedje. Om daarna lekker bij te komen onder de parasol op hun strandstoeltjes met een verkoelend drankje uit hun Maileg thermoflesjes. Word jij ook zo enthousiast van al deze zomerse vreugde, bekijk dan snel onze Maileg summer collection!

Blog | Maileg muisjes   Blog | Maileg muisjes
Maileg Beach muis broer, Maileg Surfer muis broer
Maileg Beach muis moeder, Maileg strandspeelgoed

Maileg hiking muisjes & accessoires

Terwijl het ene Maileg muisje meer houdt van lekker luieren op een strandbedje, gaat het andere muisje liever wandelen in de wilde natuur. Hiking muis grote broer en zus trekken daarom regelmatig de bergen in met hun tent en roeiboot om de wildste avonturen mee te maken. Omdat zij steeds op zoek zijn naar nieuwe avonturen schakelen zij regelmatig de hulp in van Maileg muis Wildlife guide! Na een dag lang hiken rusten de hiking muisjes in de avond uit bij een knapperend vuurtje en trekken zij zich daarna terug in hun tent voor een welverdiende slaap. 

Blog | Maileg muisjes   Blog | Maileg muisjes
Maileg rubberbootje, Maileg tent

Maileg poppenhuis

Voor de muisjes heeft Maileg een prachtig houten poppenhuis, een heus kasteel en voor de ‘kerst’ een Ginger Bread House gemaakt. Uiteraard hebben de Maileg muisjes ook hun eigen poppenhuis meubeltjes en accessoires. Voor elke kamer in het poppenhuis is gedacht van prachtige poppenhuis stoeltjes, badkamer meubels, kasten, lampen, slaapkamer meubeltjes en een babykamer aan toe. Verder heeft Maileg heerlijke accessoires waarmee het poppenhuis verder kan worden ingericht zoals poppenhuis lampjes (die ook kunnen branden), een openhaard, vloerkleden, mandjes, spiegeltjes, broodrooster en nog veel meer. Speciaal voor het gingerbread house heeft Maileg ook leuke kerst items gemaakt zoals een kerstboom en een kerstslinger (die overigens ook erg leuk staan of hangen in het houten poppenhuis en Maileg kasteel). 

Blog | Maileg muisjes
   Blog | Maileg muisjes
Maileg poppenhuis, Maileg Kasteel
Maileg Gingerbread House

Vervoer voor de Maileg muisjes

Alhoewel de Maileg muisje graag in hun poppenhuis of kasteel verblijven, moeten ze er af en toe ook op uit om bijvoorbeeld boodschappen te doen of om de muizenkinderen naar school te brengen. Vroeger deden de muisjes alles te voet, maar inmiddels kunnen zij gelukkig ook met de auto of de fiets weg. Aan de Maileg fiets kan nog een handig fietsmandje worden gehangen voor het meenemen van kleine spulletjes zoals een rugzakje of een boodschap. 

Blog | Maileg muisjes
   Blog | Maileg muisjes
Maileg fiets blauw, Maileg auto groen 

Maileg muisjes, het cadeau voor kinderen! 

Voor kinderen is het ontzettend leuk om de Maileg collectie te sparen. Voor elke verjaardag, feestdag of gewoon zomaar is wel een Maileg cadeautje te bedenken. Maar pas op, kinderen die eenmaal gek zijn van de Maileg muisjes stoppen niet meer met sparen ;-). Bij Zusjez vind je in ieder geval een hele grote collectie aan Maileg items die wij met liefde leuk voor je inpakken en snel naar je toe sturen!

Zusjez zit nooit stil en we krijgen regelmatig nieuwe items binnen. Benieuwd naar wat nog meer gaat komen? Houd onze website en Instagram goed in de gaten en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

L i e f s , Zusjez

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel