De nieuwste Jellycat knuffels!

Wie Jellycat nog niet kent, hierbij een kleine introductie. Jellycat is het merk onder de knuffels! Elk jaar lanceert Jellycat in het voorjaar en najaar vele nieuwe knuffeldesigns. Ook hebben ze een kerst- en paascollectie met de guitigste knuffels. De Jellycat knuffels zijn gewoonweg onweerstaanbaar! Ze zijn altijd heerlijk zacht en soms een beetje maf of hilarisch leuk, maar je kan ook kiezen voor een klassieke, lieve, stoere of romantische knuffel. Een keuze maken uit de grote knuffel collectie van Jellycat zal dan ook niet makkelijk worden :-). We maken de keuzestress nog een beetje erger door de nieuwste knuffels van Jellycat te showen! 

Jellycat knuffel muis etoile     Jellycat knuffel etoile muis - www.zusjez.nl

Zijn knuffel muis en konijn uit de serie Etoile niet om op te eten zo leuk? Wij zijn er in ieder geval verliefd op. Deze knuffels zijn leuk om te geven aan knideren die dol zijn op romantiek en dansen. Samen met je knuffel de liefelijkste avonturen beleven. Wie wil dat nou niet?! 

Jellycat knuffel amuseable sun - www.zusjez.nl    Jellycat knuffel amuseable moon - www.zusjez.nl

Jellycat lanceerde in de zomer al deze vrolijke zon! Deze knuffel komt in een mooie kleur geel en heeft een blij gezichtje, die een glimlach op het gezicht tovert van elk kind. En nu heeft Jellycat ook een knuffel maan in de collectie! Deze maan met zijn bungelende beentjes en een lief gezichtje zal vast ook populair worden. Hij is heerlijk zacht en een echt knuffelvriendje, maar hij staat ook nog eens mooi op de kinderkamer! 

Jellycat knuffel forest fauna beer   Jellyat knuffel forest fauna kikker

Jellycat knuffels forest fauna kikker, beer en uil

Jellycat heeft ook haar collectie bosdieren knuffels verder uitgebreid met de nieuwe serie Forest Fauna! Deze bosdieren hebben allemaal een eigen huisje bij zich. De beer heeft een hut bekleed met mos die hem door de koude wintermaanden sleept en kikker trekt zich voor zijn middagdutje even terug in zijn eigen paddenstoelen huisje. Uil is ook dol op zijn huisje in de boom. Hij fladdert in en uit op zoek naar eten en gezelschap!

Zusjez zit nooit stil en we krijgen regelmatig nieuwe items binnen. Benieuwd naar wat nog meer gaat komen? Houd onze website en instagram goed in de gaten en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

L i e f s , Zusjez

 

 

© 2017 - 2022 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel