BLOG | WWF speelgoed

Uiteraard vinden kinderen het onwijs leuk om met speelgoed te spelen. Speelgoed als cadeau geven is dus niet zo gek. Maar ook het maken van speelgoed laat een voetdruk achter in de natuur. Wil je dit liever niet, dan is duurzaam gemaakt speelgoed een goede optie! Speelgoed waarbij bij het maken gekeken wordt naar zo min mogelijk belasting op de natuur.

Blog WWF Speelgoed  Blog WWF SPeelgoed
Janod x WWF Ik leer schroeven

En bij wie staat de natuur en het dier hoog in het vaandel? Precies, Het WWF! Zij zetten zich in voor bedreigde dieren en de natuur. Koop je speelgoed dat in samenwerking met het WWF is gemaakt, dan weet je dat het duurzaam is. Wij van Zusjez zijn enthousiast over de speelgoed lijn van het WWF en hopelijk jullie ook na het lezen van onze blog!

Janod x WWF

Het Franse speelgoed merk Janod heeft in samenwerking met het WWF een ontzettend leuke en diverse collectie houten speelgoed gemaakt. Uiteraard is het speelgoed van duurzame materialen gemaakt. Wist je dat de CO2- voetafdruk van houten speelgoed 25 keer kleiner is dan van plastic speelgoed?!

Blog WWF Speelgoed  Blog WWF speelgoed
Janod x WWF Trekfiguur schildpad

Janod heeft bij het maken van haar speelgoed er ook op gelet dat kinderen spelenderwijs bewust worden van de biodiversiteit en het belang om de natuur te beschermen! Oh en laten we niet vergeten te melden dat voor elke verkochte Janod x WWF speelgoed Juratoys* een percentage aan het WWF doneert 😊. Ben je nu ook zo benieuwd hoe het Janod x WWF speelgoed eruit ziet? Hieronder lichten wij een paar leuke items uit. Voor de overige andere leuke speelgoed items moet je hier klikken.

Blog WWF Speelgoed  Blog WWF Speelgoed
Janod x WWF Dierentrein, Janod x WWF Stapeltorens Bos

Een van de favoriete onder speelgoed is de puzzel. Hoe leuk is het dan om een puzzel te hebben waarmee je ook direct het WWF steunt! Met de schitterende puzzels van Janod puzzel je de mooiste dierenplaten in elkaar. Uiteraard zijn de puzzels gemaakt van duurzaam materiaal zoals FSC-gecertificeerd papier of hout.

Blog WWF puzzels  Blog WWF Speelgoed  Blog WWF Puzzels
Janod x WWF Puzzel De seizoenen

Laat kinderen al spelenderwijs kennis maken met al het moois dat de natuur heeft te bieden en de schattigste. En ontdek de stoerste en liefste dieren die op aarde leven. Met de spellen van Janod gaat dat vast wel lukken. Zo heeft Janod een leuk WWF Balanceerspel Ecosysteem bedacht. De lieve diertjes willen allemaal in het bos wonen. Om in harmonie te leven, moet iedereen zijn plaats in het ecosysteem behouden. Zo moeten de wormpjes en blaadjes in de afgeronde onderkant van het spel en bovenop wonen de dieren. Maar pas op, laat ze niet vallen! 

Blog WWF Speelgoed  Blog WWF Speelgoed  Blog WWF Speelgoed
Janod x WWF Balenceerspel Bos

Een ander voorbeeld van een leuk gezelschapspel is het Janod WWF Kleurenspel Specht & Worm. De gulzige grote bonte specht heeft honger! Het is aan de kinderen om hem goed te voeren met rupsen. Om de beurt gooien kinderen met de dobbelsteen om te bepalen welke kleur worm nodig is en gebruiken dan hun behendigheid om de juiste te vangen met de houten tang. Lukt het met de houten tang om de worm in de snavel van het dier te plaatsen? De eerste speler die al zijn rupsen heeft gevoerd wint!

Blog WWF Speelgoed  Blog WWF Speelgoed
Janod x WWF Kleurenspel Specht & Worm

WWF Knuffels

Bijna elk kind heeft wel een knuffel. Een knuffel waarmee je kan spelen, slapen, die je trouw blijft en troost biedt. Dag en nacht! De knuffels van WWF Cub Club zijn hiervoor echt fantastisch. Deze dieren knuffels zijn onwijs zacht en zien er ook nog eens ontzettend lief uit.

Blog WWF Speelgoed  Blog WWF Speelgoed  Blog WWF Speelgoed  
WWF Cub Club knuffel aap

De WWF Cub Club knuffels worden gemaakt door het Nederlandse merk Bon Ton Toys en zijn speciaal ontworpen voor het Wereld Natuur Fonds. Naast zacht en leuk, zijn er meer redenen om een WWF Cub knuffel te willen. De knuffels zijn namelijk ethisch en milieuvriendelijk gemaakt. Ook wordt voor elke verkochte knuffel een donatie gedaan aan het WWF! Dit maakt de WWF Cub Club knuffels extra magisch!

Blog WWF Speelgoed  Blog WWF Speelgoed
WWF Cub Club knuffel Panda

WWF en Bon Ton Toys zijn al meer dan 20 jaar partner en dankzij de verkoop van de knuffels heeft Bon Ton Toys al 7 miljoen euro aan WWF gedoneerd om hun natuurbeschermingswerk te ondersteunen. Wij hebben bij Zusjez de leukste WWF Cub Club knuffels te koop. 

Zusjez zit nooit stil en we krijgen regelmatig nieuwe items binnen van Janod, Bon Ton Toys of andere duurzame speelgoed en knuffel merken. Benieuwd naar wat nog meer gaat komen? Houd onze website en Instagram goed in de gaten en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

L i e f s , Zusjez

*Juratoys heeft naast het speelgoed merk Janod ook andere speelgoedmerken onder zich, zoals Lilliputiens.

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel