Blog | Maileg muis baby uitzet

Het is feest bij de Maileg muisjes, want mama muis verwacht binnenkort weer een baby! Vader en moeder muis zijn al druk bezig met de voorbereidingen en hebben al een baby uitzetlijst paraat.   

Blog | Maileg muis baby
Maileg baby muis drieling, Maileg poppenhuis accessoires

Ken jij Maileg nog niet?

Ben jij nog niet bekend met het speelgoed van Maileg? Hierbij een korte introductie. Het Deense merk Maileg is vooral bekend van de prachtige kleine poppenhuis knuffelmuisjes. De muisjes passen perfect in een poppenhuis, hebben hun eigen poppenhuis meubeltjes en kledinglijn! De Maileg muizen familie is groot. Aan het hoofd van het gezin staan vader en moeder muis en naast veel muizenkinderen, hebben zij ook een hoop baby muisjes. Opa en oma muis passen gelukkig geregeld op. Verder maakt Maileg prachtige andere linnen knuffels zoals konijnen, beertjes, hertjes en poezen. De meeste van deze knuffels hebben ook een eigen kledinglijn en poppen(huis) meubeltjes.

Blog Maileg Muis Baby  Blog Maileg Muis Baby  Blog Maileg Baby Muis
Maileg knuffel kitten, Maileg houten poppenhuis, Maileg knuffel Teddy

Wat heb je nodig voor de Maileg baby muis?

Hopelijk ben je na onze korte introductie over Maileg enthousiast genoeg om meer te lezen over de aanstaande uitbreiding van de Maileg muizen familie! Het gezinnetje van vader en moeder muis is al behoorlijk groot. Met meerdere broers, zusjes en baby muisjes is het niet verwonderlijk dat vader en moeder Maileg muis het druk hebben. Shop daarom accessoires om vader en moeder muis te helpen om hun dagelijkse klusjes en het opvoeden van de baby muisjes te vergemakkelijken.  

Blog Maileg Baby muis

1 Maileg poppenhuis verzorgingstafel, 2 Maileg poppenhuis potje, 3 Maileg reiswieg baby muis, 4 Maileg poppenhuis wipstoel, 5 Maileg poppenhuis box, 6 Maileg wandelwagen baby muis

Zo is voor de verzorging van de baby muisjes van Maileg een commode/verzorgingstafel onwijs handig om een luier te verschonen. Maar misschien kan het muisje het ook al zelf proberen op het potje. De baby muisjes kunnen ook heerlijk en veilig spelen in de box of wipstoel. Papa en mama muis hebben dan ook hun pootjes vrij om een bijvoorbeeld een wasje te draaien of het eten te bereiden :-).

Blog Zusjez | Maileg Baby Muis
1 Maileg houten poppenhuis wieg blauw, 2 Maileg houten poppenhuis wieg roze, Maileg reiswieg baby muis, Maileg poppenhuis wiegje, Maileg houten poppenhuis kinderstoel wit

Tijd om te eten? De handige hoge houten poppenhuis kinderstoel van Maileg is dan een musthave. Babymuis kan hier lekker in zitten als hij of zij knabbeltje aan een stukje kaas. Na een drukke dag kan het muisje heerlijk in slaap worden gewiegd in een van de vele babybedjes die Maileg voor handen heeft. Overigens passen alle Maileg accessoires voor het baby muisje qua formaat ook perfect in het Maileg houten poppenhuis. Wel zo leuk!

Waar koop je al deze leuke Maileg items?

Bij Zusjez.nl shop je online heel veel mooie en leuke items van Maileg en dus ook alles voor een baby muis uitzet :-). Wij pakken jouw eventuele bestelling feestelijk in en bezorgen het snel. Heb je vragen over Maileg, stuur ons dan een email en wij helpen je graag verder. 

Blog Zusjez | Maileg muis baby  Blog Zusjez | Maileg muis baby  Blog Zusjez | Maileg muis baby

Zusjez zit nooit stil en we krijgen regelmatig nieuwe items binnen. Benieuwd naar wat nog meer gaat komen? Houd onze website en instagram goed in de gaten en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

L i e f s , Zusjez

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel