Inpakservice 

De artikelen die Zusjez opstuurt worden met zorg verzonden, maar niet standaard ingepakt met cadeaupapier! Mocht je dit wel graag willen, dan kun je dit bij het bestelproces vermelden en dan pakken wij jouw bestelling gratis leuk in!

Hoe werkt de inpakservice? 

1. Bij het plaatsen van de bestelling kan in het opmerkingenveld worden vermeld dat je de order graag ingepakt wilt hebben en ook vermelden waarvoor het cadeau is. Bijvoorbeeld een verjaardagscadeau, kraamcadeau, Sinterklaas of kerst cadeau. Je mag ook vermelden of het cadeau voor een jongen, meisje of neutraal ingepakt moet worden. 

2. Wordt het cadeautje rechtstreeks naar de gelukkige ontvanger verzonden, geef dan in het opmerkingenveld aan dat er een kaartje bij mag en welke tekst wij mogen noteren! Er is niet heel veel ruimte op de kaart dus beperk de tekst tot 1 a 2 korte zinnen.

3. Niet alle artikelen kunnen wij inpakken dit heeft met name te maken met vorm en de groote van het product. Dit staat bij de artikelen vermeld met de volgende tekst 'Dit product valt buiten de inpakservice'. 

Duurzaam inpakpapier 

Ons inpakpapier kopen wij in bij House of Products. Een Nederlands bedrijf dat samenwerkt met leveranciers die op verantwoorde wijze haar papier inkoopt (FSC®* of Recycle) en die haar medewerkers op een humane wijze managen volgens de BSCI- certificering richtlijnen.

Zusjez | Voor 14:00 uur besteld morgen in huis* | Inpakservice* | Gratis verzending > €50,-

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel