per pagina
Sorteer op
    49 - 60 van 109 resultaten
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6
  • ...
  • 10

Grimm’s speelgoed

Grimm's is niet zomaar een speelgoedmerk; het is een bron van verwondering en verbeelding voor kinderen over de hele wereld. Hun benadering van speelgoed, gebaseerd op natuurlijke materialen zoals hout, heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we denken over spelen.
 

Grimm’s open-ended Speelgoed

Bij Grimm's draait alles om open-ended speelgoed. Houten speelgoed dat geen vastomlijnde doelen of regels heeft, maar in plaats daarvan de verbeelding van kinderen prikkelt en hen aanmoedigt om hun eigen avonturen te creëren. Het idee dat 'de route het doel is' staat centraal, waardoor kinderen op een leuke manier kunnen ontdekken, leren en groeien.

Door te spelen met Grimm's speelgoed worden kinderen gestimuleerd om hun creatieve potentieel te verkennen en te ontwikkelen, wat hen een waardevolle vaardigheid geeft die ze hun hele leven kunnen gebruiken. Een van de meest opvallende kenmerken van Grimm's speelgoed is de veelzijdigheid ervan. Met slechts een paar eenvoudige stukken kunnen kinderen hele werelden creëren - van kleurrijke kastelen tot magische bossen en alles daartussenin. Het minimalistische ontwerp van het speelgoed zorgt ervoor dat de mogelijkheden eindeloos zijn, waardoor kinderen vrij zijn om hun verbeelding de vrije loop te laten en hun eigen unieke verhalen te bedenken.
 

Grimm’s speelgoed stimuleert de ontwikkeling van kinderen

Grimm's speelgoed is speciaal ontworpen met het oog op de ontwikkeling van kinderen. Elk stuk is zorgvuldig vervaardigd om te voldoen aan verschillende behoeften en ontwikkelingsstadia. Door te spelen met Grimm's speelgoed worden kinderen gestimuleerd om hun creatieve potentieel te verkennen en te ontwikkelen, wat hen een waardevolle vaardigheid geeft voor het leven.
 

Grimm’s: duurzaamheid & veiligheid voorop

Grimm’s speelgoed staat gelukkig ook voor duurzaamheid. Al het hout dat ze gebruiken is afkomstig van duurzaam beheerde bossen en wordt met de hand bewerkt tot prachtige, hoogwaardige stukken speelgoed die generaties lang meegaan. Door te kiezen voor Grimm's speelgoed, kunnen ouders erop vertrouwen dat ze investeren in producten die vriendelijk zijn voor zowel de planeet als voor de toekomstige generaties.

Uiteraard staat ook veilig speelgoed bij Grimm's centraal. Elk stuk speelgoed wordt zorgvuldig getest en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen, zowel op Europees als op Amerikaans niveau. Alle gebruikte kleuren en oliën zijn niet-giftig en op waterbasis en zijn grondig getest op kleurechtheid bij contact met speeksel. Bovendien zijn alle producten gecertificeerd volgens de Europese speelgoedveiligheidsnorm (EN 71) en de Amerikaanse normen (CPSIA/ASTM 963), wat betekent dat ze veilig zijn voor zelfs de jongste kinderen om mee te spelen.

 

Grimm’s speelgoed: handgemaakt vakmanschap

Elk stuk Grimm's speelgoed wordt met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden, die trots zijn op hun werk. Dit resulteert niet alleen in speelgoed van de hoogste kwaliteit, maar ook in unieke stukken speelgoed die met liefde en zorg zijn gemaakt. Door te kiezen voor Grimm's speelgoed, kiezen ouders voor speelgoed dat niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook veilig, duurzaam en met vakmanschap vervaardigd.

Met Grimm's speelgoed kunnen kinderen alles zijn wat ze willen zijn en alles doen wat ze willen doen - de mogelijkheden zijn eindeloos.

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel