Veel gestelde vragen over Grimm's houten speelgoed

Zusjez heeft een een breed scala aan uniek en duurzaam houten speelgoed van het merk Grimm's dat zowel creativiteit als verbeeldingskracht stimuleert. Hier vind je informatie over de producten, het onderhoud ervan en waarom Grimm's een verantwoorde keuze is voor jou en het milieu.

Grimm's is van mening dat kinderspeelgoed niet alleen is bedoeld om kinderen bezig te houden. Zij vinden het ook belangrijk dat ze speelgoed krijgen dat past bij hun leeftijd en ontwikkeling. De verbeelding van de kinderen moet gestimuleerd worden en dit zal helpen bij de ontwikkeling van het creatieve potentieel waarover een persoon zijn hele leven kan beschikken. Mooi, artistiek vervaardigd kwaliteitsspeelgoed, gemaakt van natuurlijke materialen, bevordert ook het gevoel van schoonheid en het begrip van kwaliteit. Grimm's vindt dit belangrijk in onze "wegwerpmaatschappij".

              


Hoe maak ik Grimm's speelgoed schoon?

Het behouden van de kwaliteit van Grimm's houten speelgoed is eenvoudig. Als je vuil van de producten wilt verwijderen, kun je dit voorzichtig afnemen met een vochtige doek en een beetje zeepwater indien nodig. Let op dat je het speelgoed tijdens het drogen niet op de verwarming legt om scheurtjes in het hout te voorkomen. Laat het drogen bij kamertemperatuur en vermijd het gebruik van ontsmettingsmiddelen of heet water.


Welk hout wordt er gebruikt?

Het hout dat door Grimm's wordt gebruikt is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Europa. Zij maken gebruik van verschillende soorten hout, waaronder elzen-, linden-, beuken- en esdoornhout. Sinds augustus 2015 kan Grimm's met trots aangeven FSC® (Forest Stewardship Council) gecertificeerd te zijn. Deze certificering bevestigt de toewijding aan verantwoord bosbeheer en het gebruik van gerecyclede materialen in de Grimm's producten.

               

Mijn nieuwe Grimm's artikel heeft markeringen en geuren, waarom is dat?

Bij Grimm's omarmen ze de natuurlijke eigenschappen van hout, inclusief de unieke markeringen die elk product zijn eigen karakter geven. Deze markeringen zijn geen gebreken, maar eerder bewijzen van kwaliteit en de natuurlijke oorsprong van het materiaal. Het kan voorkomen dat nieuwe producten een onbekende geur hebben, wat normaal is vanwege de natuurlijke oliën die Grimm's gebruikt bij het oliën van het hout. Deze geur zal na verloop van tijd vervagen.


Hoe veilig is het speelgoed van Grimm's?

Bij Grimm's staat veiligheid voorop. Alle producten worden vervaardigd en getest volgens de strikte veiligheidsvoorschriften van zowel de Europese (EN71-3) als de Amerikaanse (ASTM) speelgoedveiligheidsnormen. Grimm's kleuren zijn niet-giftig en op waterbasis, uitvoerig getest op kleurechtheid en veiligheid bij contact met speeksel.

Door te kiezen voor Grimm's houten speelgoed, kies je niet alleen voor kwaliteit en creativiteit, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Grimm's is trots op om hun passie voor natuurlijk speelgoed en dit met jou te delen en streven ernaar om kinderen overal ter wereld te inspireren tot eindeloos speelplezier.
 


Heb je nog vragen over één van de producten van Grimm's stel ze gerust, wij helpen je graag verder! En ben je helemaal overtuigd van dit prachtige en duurzame speelgoedmerk bekijk dan onze uitgebreide collectie voor het kiezen van een prachtig speelgoed cadeau. En wist je al dat wij jouw aankopen graag gratis leuk voor je inpakken? Laat het ons weten in het opmerkingen veld in het winkelwagentje en het Grimm's cadeau komt leuk verpakt jouw kant op!
 

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel