per pagina
Sorteer op
    121 - 126 van 126 resultaten
  • 1
  • ...
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Maileg de hele collectie voor de konijnen

Hiep, Hiep, Hoera wij hebben de leukste Maileg konijntjes en hazen in ons assortiment! Groot of klein, alle Maileg konijntjes en haasjes zitten vol leven! Deze vrolijke konijnen hebben een overvloed aan vriendelijke kenmerken en charmante details. Kleed ze aan in verschillende kledingopties en creëer scène na scène voor je konijnenvriendjes met de geweldige Maileg meubels.

De bunnies & rabbits waren een van de eerste originele collecties gemaakt door Maileg, waardoor deze collectie ons bijzonder na aan het hart ligt. Deze leuke vrienden hebben al vele herontwerpen achter de rug en worden steeds schattiger! De huidige collectie zal zeker voor een eindeloze glimlach zorgen.

Meubels & accessoires Maileg konijnen

Vind jouw kindje de Maileg konijnen leuk? Dan is er geen houden meer aan. Maileg heeft ook nog allemaal leuke accessoires voor de konijnen. Een heerlijk romantisch bed met schattig dekentje, zodat konijn elke avond samen met jouw kindje naar bed kan. Uiteraard moet konijn dan wel worden omgekleed, maar waar moet de kleding dan worden gelaten? Gelukkig heeft Maileg ook hieraan gedacht doot verschillende meubels te ontwerpen waar de kleding in opgeborgen kan worden. Konijn moet als zij wakker wordt wel even rustig een kopje thee kunnen drinken. Heerlijk in het ochtendzonnetje op een mooie stoel :-). Haar boek kan ze wegleggen op een tafel van Maileg!

Kleding voor de Maileg konijnen

De Maileg konijnen hebben allemaal een eigen outfit aan, maar dez kleding kan ook uit. Voor bijna alle knuffelkonijntjes heeft Maileg los verkrijgbare kleding. Een pyjama, een nachtjapon, jurk of een lekker warme trui met broek. Er zit vast iets tussen wat jouw Maileg konijntje mooi zal staan. 

Bij het uitkiezen van de kleding van de Maileg konijnen is het wel belangrijk dat de maat kleding overeenkomt met de maat van het konijn. Zo passen bijvoorbeeld de kledingsoutfits in maat 1 alleen de Maileg konijntjes maatjes 1. Bij Zusjez hebben wij bij elk Maileg konijn en Maileg konijn kledingsetje vermeld welke maat/size het is. 

Bij Zusjez shop je de Maileg accessoires, maar ook de muizen en andere knuffels van Maileg. Zo is er iedere verjaardag of met Sinterklaas, Kerst of een andere speciale dag wel iets leuks van Maileg om cadeau te geven :-). Wij hebben overigens een gratis inpakservice, zodat je zelf niet meer hoeft in te pakken!
 

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel