per pagina
Sorteer op
    13 - 24 van 177 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 15

Maileg| Knuffel muisjes & kleding

Zusjez heeft de leukste collectie Maileg muisjes! Van medium muizen tot baby muisjes in schattige luciferdoosjes aan toe. De muisjes zijn altijd leuk aangekleed, maar hun outfit kan ook uit. Maileg heeft voor al haar muizen los kleding verkrijgbaar, zodat de muisjes voor iedere gelegenheid wel kleding hebben. De muisjes kunnen een heerlijke dag thuis hebben in hun eigen Maileg poppenhuis of ze nemen de tent mee en gaan vrolijk op vakantie. Een paar strandstoelen en een strandhuisje kunnen dan uiteraard ook niet ontbreken. Met de muizen valt genoeg leuke avonturen te beleven. 

Hoe groot is een Maileg muis? 

Hoe groot is een Maileg muis? De muizenfamilie van Maileg bestaat uit muisjes met verschillende maten. Deze muisjes behoren allemaal tot de muizenfamilie:

- muis baby ( 7,5 cm);
- kleine broer/zus muisjes ( 9 cm); 
- grote broer/zus muis ( 12 cm);
- vader en moeder muis (16 cm);
- opa en oma muis (16 cm).

Van elke serie muis (baby, kleine broer/zus etc) heb je verschillende modellen. Elke muisje heeft zijn eigen outfit en sommige hebben ook een eigen accessoire zoals een luciferdoosje dat als bedje kan worden gebruikt. Al deze muisjes passen in het Maileg poppenhuis of in een ander poppenhuis met de verhouding 1:12. De muisjes kleine en grote broer/zus en vader/moeder hebben ook nog een eigen kledinglijn. Leuke pyjamaatjes, danskleding, een huishoudster of kok outfit, maar ook kleding die alleen koninklijke muizen kunnen dragen. 

Naast de muisjes die in het poppenhuis passen, heeft Maileg ook muizen in formaat Medium (37 cm). Dit zijn echte knuffelkonijnen waar je als kind heerlijk mee kan spelen en knuffelen. Deze konijnen hebben ook altijd een leuke outfit, die uiteraard ook uit kan en verwisseld kan worden met een andere outfit. 

Welk poppenhuis is geschikt voor de Maileg muisjes?

Maileg heeft een prachtig houten poppenhuis voor (onder andere) de Maileg muisjes. Voor de muisjes is er ook nog een Kasteel en een Gingerbread House. Deze varianten op het poppenhuis zijn gemaakt van stevig karton en zijn dus gemakkelijk te verplaatsen door heel het huis! Heb je zelf al een poppenhuis of wil je geen poppenhuis van Maileg. De Maileg muisjes passen perfect in een standaard formaat poppenhuis met de verhouding 1:12. 

Van Maileg superhero naar muis in pyjama

Soms heb je Maileg muizen die geloven dat zij superhelden zijn. Speciaal voor deze muizen heeft Maileg een super hero pakje ontworpen. Een mooi maskertje voor de ogen en een cape om de nek en de muis vliegt zo weg om de wereld te redden. Soms moeten super hero muizen ook uitrusten en gaan zij slapen in hun eigen bedje/luciferdoosje.

In Maileg muizenland zijn er niet alleen superhelden, maar ook muisjes die hard moeten werken als kok, huishoudster of butler! En deze muisjes hebben dan ook hun werkkleding aan. Maileg Muis chef kok heeft zelfs altijd zijn eigen pan en pollepel bij zich! Maar de Maileg muizenfamilie is groter. De koninklijke familie regeert over al haar muizen en alle muizen hebben ook een engeltje die over hun waakt. De Maileg engel muis is goed te herkennen aan haar engelen vleugels, mooi jurk en de wolk waar ze veel op vertoeft. De dans muisjes zorgen voor vertier! Maar er zijn ook muizen die van reizen houden. Broer en zus Maileg Hiking muis houden van lange wandelingen over ruig terrein en zij slapen in hun slaapzak onder de sterrenhemel. Er zijn muizen die het rustiger aan doen en van een strandvakantie houden. Deze Maileg muisjes hebben hun eigen strandhuisje en zwemkleding bij zich en sommige beschikken over een surfplank! 

Uiteraard zijn er ook 'gewone' muisjes die gewoon een leuke outfit aan hebben en genieten van elke dag. 

Naast de muizen heeft Zusjez uiteraard ook de konijnen, accessoires en knuffels van Maileg in haar assortiment. Snuffel dus gerust maar verder voor al het leuks van Maileg! 

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel