per pagina
Sorteer op
    13 - 24 van 38 resultaten

Maileg Kasteel

Maileg heeft speciaal voor haar muisjes een prachtig poppenhuis kasteel ontworpen! Je kunt zelf bepalen hoe groot het kasteel wordt, want Maileg biedt twee kasteeltorens en een kasteelhal aan. Elk onderdeel kan afzonderlijk gebruikt worden, maar je kunt bijvoorbeeld ook een kasteeltoren combineren met de kasteelhal.

Maileg kasteeltorens & kasteelhal

De Maileg kasteeltorens zijn uniek. Eén toren heeft een keukentje en een beige buitenkant, terwijl de andere toren zacht roze is en een spiegel heeft waarin de Maileg muisjes zichzelf kunnen bewonderen. Beide torens hebben een balkonnetje waar de muisjes een frisse neus kunnen halen. De kamers in de kasteeltorens en de kasteelhal hebben mooie vloeren en de wanden zijn voorzien van prachtige prints, waar Maileg bekend om staat. De kasteeltorens en de kasteelhal zijn gemaakt van stevig karton dat goed tegen een stootje kan.

Maileg muis prins en prinses

Het kasteel wordt extra leuk als het bewoond wordt door de prinsen en prinsessen muisjes! Deze koninklijke muisjes hebben het druk met al hun verantwoordelijkheden, dus ze besteden huishoudelijke taken graag uit. Gelukkig zijn er ook Maileg muisjes die werken als serveerster, kok of gastheer/ober.

Maileg poppenmeubeltjes voor het kasteel

Het is natuurlijk ook leuk om het Maileg kasteel mooi in te richten. Alle poppenmeubeltjes voor de muisjes passen perfect in het kasteel. De gouden eetkamerstoelen passen prachtig in het paleis, en de Maileg badkuip op pootjes mag zeker niet ontbreken. Maileg biedt ook mooie bedjes met chique beddengoed, zodat de prinsen en prinsessen muisjes goed kunnen slapen. Een prachtig servies voor een high tea is ook een leuke toevoeging aan het Maileg kasteel. Maileg heeft genoeg mooie poppenmeubeltjes voor een echte kasteelervaring.

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel