per pagina
Sorteer op
    37 - 48 van 130 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 11

De magie van boerderij speelgoed

Bij kinderen is de boerderij vaak populair. De boer, zijn dieren en zijn voertuigen spreken enorm aan. Een van de favoriete thema’s voor kinderen is dan ook wel de kinderboerderij. Bij Zusjez hebben wij onwijs leuk kinderboerderij speelgoed, maar ook boerderij knuffels en kinderkamer decoratie met als thema de boerderij. Bijvoorbeeld posters, maar ook figuurlampen als een konijnenlamp of een lamp in de vorm van een schaap. Overigens hebben we ook nog andere leuke populaire thema's voor kinderen op onze site staan zoals bosdieren of dinosaurussen

Boerderij speelgoed biedt niet alleen eindeloze uren speelplezier, maar stimuleert ook de verbeeldingskracht en creativiteit van jonge kinderen. Bij Zusjez begrijpen we het belang van kwalitatief, duurzaam en educatief speelgoed. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan boerderij speelgoed, waaronder producten van gerenommeerde merken zoals Tender Leaf Toys, Moulin Roty, Jellycat en Janod.

Boerderij speelgoed van hout

Houten speelgoed heeft een tijdloze charme en duurzaamheid die plastic niet kan evenaren. Het is milieuvriendelijk en gaat vaak jarenlang mee, waardoor het perfect is om door te geven aan jongere broertjes en zusjes of zelfs toekomstige generaties. Ons assortiment houten boerderij speelgoed is ontworpen voor kinderen van 1 tot en met ongeveer 6 jaar en omvat prachtige sets die het boerenleven tot leven brengen.

Neem nou bijvoorbeeld Mijn eerste houten boerderij van Janod. De speelgoedboerderij wordt geleverd met 17 verschillende accessoires, waaronder 10 boerderijdieren: 2 konijnen, 2 schapen, 1 kat, 1 hond, 2 koeien, 1 ezel en 1 kip. Daarnaast bevat de set 5 balen stro, een tractor met een magnetische aanhanger en natuurlijk de boerderij zelf. Voor uren speelplezier is deze eerste boerderij voor kleine kinderen goed uitgerust: jonge boeren zullen genieten van het gebruik van het katrolsysteem om de hooibalen te laten zakken en laden, en deze vervolgens naar het veld te brengen met de houten tractor. De boerderij heeft ook schuifdeuren en een deur met elastische scharnieren.

Houten boerderij sets

Onze houten boerderij sets zijn ideaal voor kleine handjes en grote verbeeldingen. Merken zoals Janod bieden uitgebreide sets die alles bevatten wat een boer nodig heeft. Denk aan schuren, stallen, hekken en zelfs miniatuur velden waar de dieren kunnen grazen. Deze sets zijn niet alleen leuk, maar ook educatief, omdat ze kinderen leren over het boerenleven en de zorg voor dieren.

Boerderij speelgoed dieren

Wat is een boerderij zonder zijn dieren? Bij Zusjez verkopen we een breed scala aan boerderij speelgoed dieren van Tender Leaf Toys. Deze zijn met zorg en oog voor detail gemaakt, waardoor ze realistisch en aantrekkelijk zijn voor kinderen.

Onze collectie omvat onder andere een houten koe, varken, geit, kip en haan. Elk dier is zorgvuldig gemaakt van hoogwaardig hout en met de hand beschilderd met niet-giftige verf. Deze dieren zijn perfect voor fantasierijk spel en helpen kinderen om meer te leren over de verschillende dieren op een boerderij en hun geluiden. Je kan van Tender Leaf Toys de houten boerderij dieren los sparen, maar je kan direct de volledige set houten boerderijdieren kopen. De houten boerderijdieren staan in een mooie ´telraam´samen met de tractor te wachten om mee te worden gespeeld.

Ook heeft Tender Leaf Toys leuke houten speelgoed boerderijdiertjes met accessoires zoals het Tender Leaf Toys kippenhok, konijnenhok en paardenstal!

Boerderij speelgoed

We hebben niet alleen houten boerderij speelgoed in onze collectie, maar ook puzzels met een boerderij thema zoals het Janod puzzelkoffer boerenerf. Janod heeft ook een prachtige ronde stapeltoren met boerderij thema en Lilliputiens heeft een stoffen babyboekje met als thema boerderij!

Kinderboeken over de boerderij

Naast ons uitgebreide assortiment boerderij speelgoed, bieden we ook een selectie kinderboeken die perfect aansluiten bij het thema boerderij. Boeken over het boerenleven en de dieren die daar wonen zijn een geweldige manier om de interesse van kinderen in dit onderwerp te verdiepen. Ze kunnen meer leren over de dagelijkse routines op een boerderij en de geluiden die dieren maken.

Waarom Kiezen voor Boerderij Speelgoed van Zusjez?

Bij Zusjez geloven we in het aanbieden van speelgoed dat niet alleen leuk is, maar ook bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen. Ons boerderij speelgoed is ontworpen om duurzaam en veilig te zijn, zodat ouders met een gerust hart kunnen weten dat hun kinderen met hoogwaardige producten spelen. Door te kiezen voor merken zoals Tender Leaf Toys en Janod, weten we zeker dat we alleen het beste in huis hebben.

Of je nu op zoek bent naar een complete houten boerderij set, boerderij dieren of een kinderboek om het boerenleven nog tastbaarder te maken, bij Zusjez ben je aan het juiste adres.

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel