Meer over het merk Avenir

 

    Bekijk het assortiment

     lees  over het merk


Avenir kids 

Vinden jou kinderen het ook zo leuk om te knutselen, kleuren en verven? Dan is Avenir het speelgoedmerk voor jouw kind. Avenir heeft gave verfstiften, scratch   platen (kraskaarten), knutselwerken en mozaïek puzzels. Met Avenir wordt de creativiteit van jouw kindje nog meer gestimuleerd en kan het heerlijk kind zijn door lekker te kliederen of mooie kunstwerken te maken! 

Wie is Avenir

In 1942 publiceerde de beroemde Franse schrijver Saint-Exupéry het sprookjesverhaal 'Le Petit Prince', in het Nederlands bekend onder 'De kleine prins'. Dit kinderboek is wereldberoemd. Met de oprechte woorden van de auteur Saint-Exupéry werden kinderen in meer dan 160 landen diep geraakt en begonnen volwassenen van over de hele wereld na te denken over de jeugd die ze verloren hadden.

Het team van Avenir werd geïnspireerd door De kleine prins en deed onderzoek naar kinderen in verschillende leeftijden.  Uiteindelijk ontdekten ze de sleutel om volwassenen te helpen dichter bij kinderen te komen en hun "one of a kind" karakters diep van binnen te beschermen.

In 2014 werd Avenir officieel geregistreerd in Duitsland. Het team zette een lange termijn en globaal merkidee op: Wees Creatief, Wees Uniek. Gebaseerd op deze filosofie is elk van Avenirs kids producten wezenlijk anders dan elk ander speelgoed op de markt. Avenir weigert om de manier waarop kinderen hun speelgoed bedienen te beperken, in plaats daarvan biedt het een artistieke speelgoed om kinderen te laten proberen en ontdekken. 

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel