Meer over het merk Bon Ton Toys

 

    Bekijk het assortiment

     lees  over het merk
 

Bon Ton Toys 
producent van duurzame knuffels

Bon Ton Toys is een internationaal bekende leverancier van duurzame knuffels van hoge kwaliteit. Bon Ton Toys is opgericht in 1933 en distribueert wereldwijd in meer dan 50 landen en gelukkig ook naar Zusjez!

Bon Ton Toys maakt knuffels voor WWF, WWF cub, Nijntje en Picca Loulou! Al deze knuffels voldoen aan de hoogste kwaliteits-, veiligheids- en wettelijke normen. De knuffels van het WWF worden geproduceerd onder het Blue Engel certificaat.

Bon Ton Toys heeft als missie om kinderen blij te maken met hun knuffels, maar daar willen ze niet het milieu mee belasten. Lang voordat klimaatverandering een hot topic was, en duurzaamheid zelfs een woord was, maakt Bon Ton Toy als eersteklas knuffels met  het grootste respect voor de natuur.
 

Ethische productie

De fabrieken van Bon Ton Toys zijn gecertificeerd door het ethische toeleveringsketenprogramma voor speelgoed en kinderproducten. ICTI zet zich in om betere levens te creëren voor werknemers en de steenindustrie door ethische productie van speelgoed door te werken met 9 standaarden.


 • De werkuren mogen niet buitensporig zijn en overwerk moet vrijwillig zijn
 • Wettelijke en eerlijke betaling
 • Geen kinderarbeid
 • Geen gedwongen of onvrijwillige arbeid
 • Geen discriminatie
 • Werknemers moeten met waardigheid en respect worden behandeld
 • Het recht van vereniging van werknemers moet worden gerespecteerd
 • Er moeten individuele schriftelijke arbeidsovereenkomsten worden verstrekt
 • De werkomstandigheden zijn veilig en de gezondheid van de werknemers komt niet in gevaar
   

"Omdat je geen superkrachten nodig hebt om het verschil te maken"

Duurzame knuffels

De knuffels die Bon Ton Toys voor WWF maakt, zijn allemaal van de zachtste materialen, milieuvriendelijk en ethisch geproduceerd. De vulling van de knuffels is 100% gerecycled. Ook wordt voor elke verkochte knuffel een donatie gedaan aan het WWF (in het land van verkoop) om lokale WWF natuurbeschermings-inspanningen te ondersteunen.

De Nijntje en Picca Loulou knuffels zijn handgemaakt, met alleen de beste materialen en bevatten 100% gerecyclede PET-vulling. Bon Ton Toys heeft de knuffels uit de serie ‘Nijntje ECO' zelfs volledig gemaakt van 100% gerecycled PET (polyester)!
 

Bon Ton ToysBon Ton Toys & NijntjeBon Ton Toys & WWFBon Ton Toys & Picca Loulou

Heb je nog vragen over één van de producten van Bon Ton Toys stel ze gerust, wij helpen je graag verder! En ben je helemaal overtuigd van dit prachtige en duurzame speelgoedmerk bekijk dan onze uitgebreide collectie voor het kiezen van een prachtig speelgoed cadeau. En wist je al dat wij jouw aankopen graag gratis leuk voor je inpakken? Laat het ons weten in het opmerkingen veld in het winkelwagentje en de Bon Ton Toys knuffel komt leuk verpakt jouw kant op!      

© 2017 - 2024 Zusjez | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel